Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

tvOS 10.2 nu te downloaden voor de mediaspeler Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2017, 20:03 CategorieMediaspelers

Apple heeft maandagavond de nieuwste versie van het tvOS vrijgegeven voor de Apple TV. Het betreft hier tvOS 10.2 voor de mediaspeler. Deze software-update concentreert zich voornamelijk op bugfixes en prestatieverbeteringen.

Download de update voor Apple TV

Net als voor de iPhone, iPad en iPod en de Apple Watch, heeft Apple maandagavond ook een gloednieuwe update vrijgegeven voor de Apple TV. Deze update staat voornamelijk in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen; aspecten achter de schermen dus. Er is wel één nieuwe functie toegevoegd: consumenten kunnen voortaan de gebruikte e-mailadressen beheren vanuit de instellingen. Daarnaast dien je er rekening mee te houden dat deze update alleen beschikbaar is voor de vierde generatie mediaspeler van Apple.

Wil je de update voor je Apple TV downloaden, dan kun je dat doen door naar Instellingen > Systeem > Software-updates te gaan. Daar zal de mediaspeler handmatig checken of er nieuwe software beschikbaar is. Krijg je de update nog niet binnen, geen nood: dan kan het zijn dat je er nog heel even op moet wachten. Je kunt overigens ook gewoon niets doen en de mediaspeler zelf het werk laten doen, omdat tvOS 10.1.1 ook automatisch gedownload kan worden. Wat de volgende versie van het tvOS wordt, is helaas nog niet bekendgemaakt.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.