Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Spotify HiFi is een nieuw abonnement voor lossless audio’

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2017, 8:25 CategorieStreamingdiensten

Spotify zou momenteel werken aan een nieuw abonnement voor zijn muziekstreamingdienst met lossless audio, genaamd HiFi. Enkele gebruikers van de muziekstreamingdienst hebben daarvoor een uitnodiging ontvangen, die helaas nog niet lijkt te werken.

Spotiy HiFi voor lossless audio – gerucht

Spotify lijkt momenteel te werken aan een nieuw abonnement voor zijn muziekstreamingdienst, genaamd Spotify HiFi. HiFi zou gebruikers muziek in hoge kwaliteit kunnen gaan bieden. De dienst zal te vergelijken zijn met wat concurrent Tidal aanbiedt. Enkele gebruikers van de dienst hebben gemeld dat ze voor HiFi een uitnodiging hebben ontvangen, maar dat die helaas nog niet werkt. Wanneer er op de link in de mail wordt geklikt, dan krijgen ze de melding dat het abonnement niet beschikbaar is. Of er staat simpelweg een foutmelding in beeld.

In de uitnodiging staan ook verschillende prijzen. Daar waar een groep gebruikers zich heeft gemeld met een prijs van vijf dollar per maand, zijn er ook mensen die lezen tien dollar per maand te moeten betalen, bovenop de normale abonnementskosten (in Nederland van 9,99 euro). Spotify zelf heeft nog niets aangekondigd omtrent Spotify HiFi. Wel heeft een vertegenwoordiger van de muziekstreamingdienst gereageerd op de vraag wat er waar is van dit verhaal, maar het antwoord daarop was helaas dat het bedrijf nu niets te melden heeft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.