Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony introduceert nieuwe serie High Power Audio-partyspeakers

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2017, 14:16 CategorieLuidsprekers

Sony lanceert twee nieuwe High Power Audio-partyspeakers: de MHC-V50D en de SHAKE-X30D. De speakers moeten voor een aardig feestje kunnen zorgen dankzij de Smart High Power Technologie en een Mica Cone Speaker. Daarnaast zijn de audiosystemen uitgerust met feestverlichting, karaokefuncties, Motion Control en DJ-effecten.

De Smart High Power technologie van de V50D zorgt volgens Sony voor extra geluidsdruk waardoor een diep basgeluid ontstaat. De bas komt goed tot zijn recht door de klankkast met een gevouwen hoorn en een extra grote uitgangspoort. De toevoeging van de Mica Cone – uitgevoerd in een Mica Reinforced Cellular vezel – moet zorgen voor volume en vormvastheid.

Met de Fiestable App kunnen de kleuren van de speakerlichtjes en ruimteverlichting aangepast worden, zodat deze gelijktijdig bewegen op het ritme van de muziek. Dankzij Motion Control kunnen functies als Playpack, DJ, Sampler en belichting worden aangestuurd. Door de integratie van een dubbele microfooninput is dit systeem geschikt voor karaokesessies. De V50D is daarnaast uitgerust met echo- en fade-effecten. Sluit de tv aan via HDMI om karaoke-dvd’s vanuit de ingebouwde speler af te spelen. De V50D is compact en uitgerust met een handgreep.

De SHAKE-X30D is een systeem bestaande uit drie speakers en diverse functies om een feestje te bouwen. Dezelfde Mica Cone speakers en de Smart High Power Technologie als bij de V50D moeten zorgen voor diepe bassen zonder af te doen aan de geluidskwaliteit. De X30D heeft eveneens een dubbele microfooningang voor karaokesessies. Ook zijn DJ-functies en geluidseffecten voorzien, zoals echo en fade. De speakers lichten op en reflecteren het licht op de maat van de muziek op de muur.

De MHC-V50D is vanaf april beschikbaar in de Benelux voor een adviesverkoopprijs van 500 euro. De SHAKE-X30D is vanaf mei beschikbaar in de Benelux voor 750 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.