Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony haalt belangrijke functies uit TV SideView-app

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2017, 11:40 CategorieSmart tv's

Sony voert binnenkort een belangrijke update door in de TV SideView-app, de applicatie die bij onder meer de tv’s van het merk hoort. Helaas is die update niet positief want in plaats van dat er functies toegevoegd worden, worden er een hoop belangrijke functies verwijderd.

Minder functies voor Sony TV SideView app

Binnen drie maanden zal Sony verschillende belangrijke functies uit de bekende TV SideView-app halen. Zo kun je de programmagids niet meer bekijken, geen reminders meer instellen en geen opnamen meer inplannen. De volgende functies worden verwijderd;

  • Programmagids
  • Top picks
  • Opname timer
  • Herinneringen
  • Favorieten
  • SerialAbTak, YouTube, PlayStation Video, Crackle, watchmi, UseeTV, PPTV, Zattoo

Het is niet duidelijk waarom de Japanse fabrikant deze functies uit de applicatie haalt, maar het zou te maken hebben met afspraken met verschillende partners. De update waarmee de functies verwijderd worden wordt wereldwijd uitgerold en moet eind mei doorgevoerd zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.