Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Scherm van Nintendo Switch is niet heel erg krasbestendig

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2017, 9:07 CategorieGaming

Nadat de Nintendo Switch eerder al uit elkaar is gehaald, wordt nu gekeken hoe bestendig het apparaat is tegen krassen en meer. We kunnen alvast verklappen dat je voorzichtig moet zijn met scherpe objecten in de buurt van het scherm van de console.

Hoe bestendig is de Nintendo Switch?

Vlak nadat de Nintendo Switch op de markt kwam, werd de uitslag van een test gepubliceerd waaruit kwam dat de Switch behoorlijk goed zelf te repareren is (maar wel met twee belangrijke kanttekeningen). Vandaag zien we dat een bekend YouTube-kanaal, genaamd JerryRigEverything, bekijkt hoe bestendig de Switch daadwerkelijk is. Dit kanaal onderwerpt vaak smartphones aan dezelfde test en omdat de Switch natuurlijk een uitgebreide tablet is, is het niet vreemd dat de videomaker hier een video over heeft gemaakt.

Eén van de meest interessante dingen die uit deze test naar voren komt, is dat het scherm niet zo veel kan hebben. De laag is gemaakt van plastic, waardoor je al heel snel krasjes zult zien. Dit kwam eerder dit weekend ook al naar voren op basis van gebruikerservaringen: door de Nintendo Switch in de basis te stoppen, kan het zijn dat je krasjes veroorzaakt op het scherm. Daarnaast weten we nu dat de iconen op de knoppen niet zullen vervagen, omdat het niet om een simpel printje gaat. Check de video hierboven voor de complete test.


€ 308,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.