Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung brengt Facebook video-app naar televisies

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2017, 10:34 CategorieSmart tv's

Samsung lanceert vandaag een app die het mogelijk maakt om Facebookvideo’s direct groot op je tv te bekijken, al moet het dus wel een smart tv van Samsung zijn. De app werkt op de binnenkort te verschijnen Qled tv’s en op alle smart tv’s uit 2015, 2016 en 2017.

Facebook-app voor Samsung tv’s

Met de nieuwe Facebook video-app bekijk je video’s op het grote scherm van je tv. Om toegang te krijgen tot de app log je in op de Samsung Smart Hub om de applicatie te downloaden. Na een eenmalige Facebook-login maak je direct gebruik van de nieuwe service.

Verbeterde gebruikservaring

Eerder dit jaar kondigde Samsung aan het aanbod op smart tv’s uit te breiden, met focus op een simpele gebruikservaring. Zo kun je nu alle apparaten die zijn verbonden met je tv vanaf één bron aansturen: de Samsung One Remote. Ook bekijk je live televisieprogramma’s en video-on-demand content vanaf je smartphone direct op je tv via een simpele klik op de Smart View-app.

Samsung heeft deze week ook een aantal video’s gepubliceerd waarin onder meer de One Remote en het nieuwe design van de Qled tv’s getoond wordt.

Meer informatie

Een overzicht van de tv’s die Samsung dit jaar naar Nederland en België brengt vind je in het 2017 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.