Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

PlayStation Now zal later dit jaar ook PlayStation 4-spellen gaan aanbieden

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2017, 9:30 CategorieStreamingdiensten

Het game-abonnement op PlayStation 4, PlayStation Now, zal gebruikers later dit jaar ook enkele PS4-spellen gaan voorschotelen. De prijs van het abonnement zal daardoor niet omhoog gaan en op 16,99 euro blijven hangen.

PlayStation Now krijgt PlayStation 4-games

Sony heeft aangekondigd dat het game-abonnement PlayStation Now aan het einde van het jaar ook PlayStation 4-spellen zal gaan aanbieden. Op dit moment is het mogelijk een groot aantal PlayStation 3-games te spelen met de dienst, maar daar worden dus games van de huidige generatie aan toegevoegd. De prijs zal niet verhoogd worden en blijven hangen op 16,99 euro per maand. Helaas heeft Sony niet laten weten welke titels we mogen verwachten en wanneer die spellen worden toegevoegd. Hopelijk volgt die informatie snel.

Eerder kondigde Sony al aan dat PlayStation Now vanaf augustus niet meer zal werken op onder meer PlayStation 3 en PlayStation TV en alleen zal werken op PS4 en pc, zodat de dienst geoptimaliseerd kan worden voor die platformen. Daarnaast is het ook niet vreemd dat Sony deze aankondiging nu doet, aangezien Microsoft onlangs ook een soort ‘Netflix voor Xbox One-games’ aankondigde in de vorm van Xbox Game Pass, waar gamers verschillende Xbox 360- en Xbox One-titels aantreffen voor een prijs van 9,99 euro per maand.

Lees ook onze recensie van de PlayStation 4 Pro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.