Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Update voor PlayStation 4 laat mensen externe harde schijven aansluiten

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2017, 22:20 CategorieGaming

Sony heeft laten weten dat gamers vanaf 9 maart een update mogen verwachten voor de PlayStation 4, die een aantal functies toevoegt. Zo kunnen gamers straks externe harde schijven aansluiten op de spelcomputer, wat voor een verademing kan zorgen.

Update voor PlayStation 4

Vanaf 9 maart rolt Sony een update uit voor de PlayStation 4. Die voegt een aantal features toe. Zo krijgen Pro-eigenaars toegang tot de Boost Mode. Met deze speciale modus, die exclusief voor de Pro is, zullen oudere titels, die eerder waren uitgebracht voor de PS4, soepeler draaien. Ook wanneer ontwikkelaars daarvoor nog geen update hebben uitgebracht. Sony belooft niet direct dat álle games voor het systeem meteen beter zullen worden, maar het gros moet er qua prestatie zeker op vooruitgaan. Bij problemen kun je de modus uitschakelen.

Ook kunnen alle eigenaars van alle PlayStation 4-modellen die nu beschikbaar zijn, een externe harde schijf op de console aansluiten. Eigenaars van een Xbox One kunnen al heel lang externe harde schijven aansluiten op de spelcomputer, maar dat maakt deze functie natuurlijk niet minder welkom. Daarnaast zijn er nog een aantal kleine dingen aangepast. Zo kun je nu ook voicechatten wanneer je via Remote Play op een pc of Xperia speelt en zullen de 2d-beelden er beter uitzien wanneer je een PlayStation VR-bril op hebt.

Lees ook onze recensie van de PlayStation 4 Pro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.