Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips komt met nieuwe headphones voor in huis

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2017, 16:32 CategorieAccessoires

Philips heeft vandaag een aantal nieuwe koptelefoons geïntroduceerd die vooral bedoeld zijn voor gebruik binnenshuis, om ongestoord muziek te luisteren, tv te kijken of te gamen.

Philips Fidelio X2HR

“Thuis op je bank wil je het beste geluid,” vertelt Philips. “En een goede relatie met je buren.” Goed punt, natuurlijk. Dus wil je zonder anderen te storen (en zonder zelf gestoord te worden) optimaal van je geluid genieten, dan is een koptelefoon eigenlijk altijd de beste optie. Je kunt de Fidelio X2HR (€349,99) natuurlijk ook buiten gebruiken, maar dankzij de open constructie komt hij dan minder goed tot zijn recht.

De X2HR is de opvolger van de Fidelio X2 en ondersteunt, in tegenstelling tot zijn voorganger, ook high-res audio. Bovendien is hij voorzien van memory foam oorkussens – ze passen zich dus aan aan de vorm van jouw oren. Dat, gecombineerd met het feit dat het je oren niet onnodig verwarmt, moet zorgen voor urenlang comfortabel luisterplezier.

Draadloze Home collectie

Zoals de naam van de serie al verklapt, zijn ook deze koptelefoons volledig ontwikkeld om thuis te kunnen gebruiken. Nog iets specifieker: om jouw tv-ervaringen te verbeteren. De hoofdtelefoons zijn zowel draadloos als bekabeld te gebruiken. Als je bedraad luistert kun je genieten van hi-res geluid, maar het gaat uiteraard wel ten koste van gemak.

In de serie vind je de SHC8800 (€89,99) en SHD8800 (€119,99), beiden uitgerust met comfortabele oorkussens zodat je kunt genieten van je tv of muziek zonder je te ergeren. Mocht je na een avond (of nacht) Netflix bingen vergeten de koptelefoon uit te zetten, geen zorgen: dat doen ze automatisch.

Prijs en verkrijgbaarheid

Wanneer de koptelefoons verkrijgbaar zijn is nog onbekend, Philips houdt het voor nu op ‘binnenkort’. De Philips Fidelio X2HR is, zoals verwacht, de duurste van het stel en gaat over de toonbank voor een adviesprijs van €349,99. De SHC8800 en SHD8800 kosten respectievelijk €89,99 en €119,99.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.