Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo zegt het probleem met de Joy-Con-controller te hebben opgelost

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2017, 9:19 CategorieGaming

Nintendo heeft eindelijk toegegeven dat er connectiviteitsproblemen zijn met de linker Joy-Con-controller van de Nintendo Switch. Daarnaast heeft het bedrijf gemeld dat het om een productiefout gaat en dat deze fout inmiddels uit het fabricageproces is gehaald.

Nintendo Switch: fout in de Joy-Con-controller

Nintendo heeft deze week toegegeven dat er inderdaad iets mis is met de linker Joy-Con-controller van de Nintendo Switch. Het bedrijf meldt dat er in sommige gevallen een productiefout is opgetreden, maar dat die fout inmiddels is opgespoord en verholpen. Toekomstige controllers zouden geen last meer moeten hebben van de connectiviteitsproblemen. Het is op moment van schrijven niet precies duidelijk waar de fout lag en hoe Nintendo deze verholpen heeft, maar het is goed om te weten dat verse modellen de fout niet zullen bevatten.

Het ziet er dus naar uit dat alleen de vroege versies van de Nintendo Switch dit probleem hadden. Deze versie was uitgestuurd naar game- en techwebsites voor de recensie en was ook bedoeld voor vroege kopers. Nintendo laat weten dat er geen designfout in de controller zat en daarom ook geen breed reparatieprogramma heeft opgesteld. Wel zal het bedrijf linker Joy-Con-c0ntrollers gratis repareren. Als het goed is krijg je de controller dan binnen een week terug. Hoe lang Nintendo dit blijft doen is onduidelijk, dus zorg ervoor dat je dit snel doet.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.