Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo zegt dat de Nintendo Switch later ook Netflix zal krijgen

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2017, 22:12 CategorieGaming

Momenteel is het zo dat eigenaars van een Nintendo Switch nog geen toegang hebben tot streamingdiensten zoals het inmiddels bekende Netflix. Nintendo heeft nu aangegeven dat de Switch in de toekomst wel toegang krijgt tot die diensten — maar wanneer is helaas nog niet bekend.

Netflix op de Nintendo Switch – toekomstmuziek

De Nintendo Switch wordt geprezen om zijn eigenaardigheid en het idee dat je nu games van consolekwaliteit kunt spelen op een handheldcomputer. Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar tegenwoordig zijn er nog maar weinig apparaten die niet multimediaal zijn die je aan de tv aansluit. Dus is de vraag: waarom kunnen we diensten als Netflix (en zijn concurrenten) niet downloaden voor de spelcomputer? Dat is nooit een prioriteit geweest, geeft Nintendo aan. Ook geeft het bedrijf aan dat de dienst er wel zal aankomen.

Helaas is er ook geen datum bekend waarop we de diensten mogen verwachten. Reggie Fils-Aime, coo van Nintendo, zegt het volgende.

We’re talking to a range of companies about other services, companies like Netflix, Hulu, Amazon — things that will come in time. In our view, these are not differentiators. What differentiates us is the way you play with the Nintendo Switch and what you can play. And that will continue to be our focus into the future as we continue driving this platform.

Ook heeft de coo gereageerd op het feit dat er zo weinig launchgames zijn voor de console.

My answer is to look at the games that have been announced and are in development, and that should drive your purchase decision.

Desondanks lijkt dit het enthousiasme van de consumenten niet te hebben getemperd. Zowel in de Verenigde Staten als Europa heeft de Nintendo Switch voor verkooprecords gezorgd. En ondanks het feit dat de Switch het in Japan, thuisland van Nintendo, het aanzienlijk minder deed, kan er ook daar van een redelijk succes gesproken worden. Helaas is de console zeker tot 15 maart beperkt beschikbaar.


€ 308,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.