Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo Switch kapot? Hij is goed zelf te repareren, aldus experts

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2017, 9:46 CategorieGaming

Is je Nintendo Switch kapot? Geen nood, want de experts van de website iFixit hebben geconcludeerd dat je de console makkelijk repareert. Maar voordat je aan de slag kunt met het openen van de console, dien je wel een speciale schroevendraaier in huis te hebben.

Nintendo Switch kapot? Geen probleem

De Nintendo Switch is sinds afgelopen vrijdag verkrijgbaar, dus is de kans aanwezig (niet groot, want er is een tekort) dat je er inmiddels één in huis gehaald hebt. Wat nu als de Nintendo Switch kapot gaat? Dan heb je een aantal problemen, maar een beetje handige mensen hebben in elk geval één probleem minder. De reparateurs van de bekende website iFixit hebben namelijk de Switch uit elkaar gehaald en geconcludeerd dat de spelcomputer gemakkelijk zelf te repareren is wanneer dat nodig. Maar er zijn wel enkele voorwaarden.

Er is namelijk wel een speciale schroevendraaier nodig, waar je mogelijk dus nog even achteraan moet gaan. Ook is het zo dat de fabrikant van het product veel lijm gebruikt heeft om de onderdelen bij elkaar te houden, waardoor je de onderdelen moet verwarmen en er aan moet trekken. Als dat niet voorzichtig gebeurt, dan kan dat extra schade toebrengen aan je systeem. Desondanks krijgt de Nintendo Switch een repareerbaarheidscore van een acht (van de tien punten). Ook doe je er altijd goed aan eerst contact op te nemen met Nintendo.


€ 318,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 319,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 319,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.