Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nintendo gaat de productie van de Nintendo Switch flink opschroeven’

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2017, 13:26 CategorieGaming

De Nintendo Switch is in trek: dat is geen geheim. Daarom zou Nintendo voornemens zijn de productie van de spelcomputer op te schroeven. In het komende jaar zou de spelcomputer namelijk tenminste zestien miljoen keer worden gefabriceerd, aldus nieuwe geruchten.

Nintendo Switch: 16 miljoen stuks op komst – gerucht

Bronnen hebben gemeld aan The Wall Street Journal dat Nintendo het aankomende jaar zo’n zestien miljoen stuks van de Nintendo Switch zal gaan fabriceren. Dit zou een verdubbeling zijn van het aanvankelijke plan dat Nintendo zou hebben. Maar door de huidige grote vraag naar de console zou Nintendo daar snel op willen reageren. Het enige wat we tot nu toe weten is dat er minstens 1,5 miljoen stuks zijn verkocht van de twee miljoen exemplaren die wereldwijd beschikbaar waren. Maar die info is niet afkomstig van Nintendo zelf.

Mocht het verhaal van de zestien miljoen stuks kloppen, dan zou dat ontzettend opmerkelijk zijn. Daarmee heeft de Switch de potentie om binnen een jaar of anderhalf voorbij het verkoopresultaat van de Nintendo Wii U te gaan. Die console heeft sinds 2012 ongeveer veertien miljoen verkochte exemplaren op zijn naam staan. De Wii verkocht zo’n twintig miljoen keer in het eerste jaar; voorlopig ziet het er naar uit dat de Nintendo Switch dat succes achterna gaat. Ondertussen wachten nog veel gamers op hun eigen Switch-exemplaar.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.