Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG OLED65C7V en OLED55C7V oled tv’s te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2017, 13:23 CategorieOled tv's

De eerste nieuwe oled tv’s staan in de Nederlandse winkels. LG krijgt de primeur met de instapmodellen uit de nieuwe C7V-serie. Beide tv’s kunnen reeds gekocht worden voor een prijs vanaf 2.999 euro voor de 55-inch versie en 4.999 euro voor de 65-inch versie.

LG C7V-serie oled tv’s te koop in Nederland

De instapserie Ultra HD oled tv’s van LG is dit jaar de C7V-serie. In tegenstelling tot vorig jaar zijn deze tv’s echter voorzien van een plat scherm, geen gebogen scherm. We missen ten opzichte van de hogere modellen in de E7V-serie en G7V-serie een aantal features. Zo is de Premium remote afwezig en is ook het design vrij standaard.

Lees ook onze review van de LG OLED65E7V oled tv.

Wel komen de C7V oled tv’s met de Ultra HD-resolutie, ondersteuning voor high dynamic range (met Dolby Vision), het webOS 3.5 smart tv-platform, de Magic Remote afstandsbediening en ondersteuning voor Dolby Atmos. De serie bestaat uit een 55-inch model met een prijs van 2.999 euro en een 65-inch model met een prijs van 4.999 euro.

Een compleet overzicht van alle modellen die LG dit jaar naar de Benelux brengt vind je in de LG 2017 oled en lcd led tv line-up. Hier vind je ook de soundbar-systemen en Blu-ray spelers die LG dit jaar gelanceerd heeft.

Lees ook onze review van de LG C7V-serie oled tv.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.