Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG is begonnen met het uitrollen van de HDR Game-modus in Europa

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2017, 9:46 CategorieOled tv's

LG heeft aangekondigd dat de uitrol van de HDR Game-modus voor de LG B6 oled-televisies in Europa, na vertraging, eindelijk is begonnen. Ook brengt deze update een oplossing met zich mee voor een probleem met betrekking tot de speakers.

LG brengt HDR Game-modus ook uit in Europa

LG heeft de HDR Game-modus speciaal gemaakt voor gamers met een PlayStation 4 Pro of Xbox One S in huis: spelcomputers die gaming in HDR kunnen presenteren. Hoewel gaming in HDR een mooie ontwikkeling is, brengt het wel problemen met zich mee voor tv’s die dit niet goed ondersteunen. Zo kan er input lag ontstaan. Dat is vertraging tussen het moment dat je de knop op je controller indrukt en het moment dat het personage in het spel erop reageert. Die problemen moeten nu verholpen worden met de update voor de B6 oled-lijn van LG.

Ook komt deze update onder andere nog naar de 40- tot 70-inch UH7700 lcd-televisies. LG meldt dat de input lag voortaan onder de 30ms moet zitten. Ook brengt deze update een andere oplossing met zich mee. Het kan namelijk zijn dat de speakers in de televisies een zoemgeluid laten horen. Mocht dat het geval zijn, dan doe je er ook goed aan de update binnen te halen. Wanneer de update precies te verwachten is, is momenteel niet duidelijk. Lees meer over de beste tv’s voor het spelen van games en wat input-lag precies is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.