Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Laatste seizoen van Game of Thrones krijgt maar zes afleveringen

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2017, 10:14 CategorieStreamingdiensten

De makers van de populaire serie Game of Thrones hebben laten weten dat het achtste en laatste seizoen van de serie zes afleveringen krijgt. Op dit moment geven de schrijvers dat achtste seizoen vorm in een document van 140 pagina’s.

Zes afleveringen voor Game of Thrones S8

Het achtste en laatste seizoen van de HBO-serie Game of Thrones zal slechts zes afleveringen gaan krijgen. Dat hebben makers David Benioff en Dan Weiss dit weekend laten weten tijdens een vraaggesprek bij het evenement SXSW in de Verenigde Staten. Op dit moment zijn de schrijvers bezig het laatste seizoen vorm te geven in een 140 pagina tellend document. De laatste zes afleveringen worden door vier mensen geschreven. Dave Hill is verantwoordelijk voor de eerste aflevering en Brian Cogman voor de tweede. Benioff en Weiss voor de rest.

Maar dat schrijven gaat nu toch wel anders dan normaal, omdat het de laatste keer zal zijn. Dat zegt Benioff:

Usually it took two minutes to divide the halves, this time it was 18 back and forth emails: ‘I’ll take this scene if you take that scene’. Because we realized it was the last time we’d be doing this for this show.

Het zevende seizoen zal ook al korter zijn dan gewend. Dat seizoen krijgt zeven afleveringen en zal 16 juli van start gaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.