Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HEOS Subwoofer, Bar en AVR nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2017, 16:39 CategorieLuidsprekers

Denon heeft deze maand drie nieuwe producten in de HEOS-familie aangekondigd. Het bedrijf komt met de HEOS Bar soundbar, de HEOS Subwoofer en de HEOS AVR receiver. Alledrie de producten liggen inmiddels in de Nederlandse winkels.

HEOS Bar en subwoofer

De HEOS Bar is de nieuwste soundbar van Denon waarmee de audiokwaliteit van de tv verbeterd moet worden en muziek in hoge kwaliteit weergegeven moet worden. Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie speelt dit model niet alleen de muziek uit je eigen bibliotheek af, maar ook direct vanaf een telefoon via Bluetooth, streamingdiensten (waaronder Spotify en Tidal) en webradio. Lees meer over de HEOS Bar.

Ondertussen moet de nieuwe HEOS Subwoofer, die zo ontworpen is dat hij in de hele HEOS-collectie past, een sterke en diepe bastoon aan iedere set-up toevoegen. De draadloze subwoofer is afgewerkt met een matzwarte en smalle behuizing die zowel verticaal als horizontaal gebruikt kan worden. Lees meer over de HEOS Subwoofer.

HEOS AVR

Denon wil de traditionele home cinema-ervaring veranderen en heeft hiervoor de Heos AVR ontwikkeld. Deze zeer strak vormgegeven en compacte av-receiver staat volgens het bedrijf voor eenvoudige bediening, zo min mogelijk kabels, hoge kwaliteit en toegang tot al je muziek, zowel lokaal als in de cloud. Lees meer over de HEOS AVR.

Lees ook onze review van de Denon HEOS Bar en Subwoofer.

De Denon Heos AVR is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 999 euro. De Denon HEOS Bar en Subwoofer zijn verkrijgbaar voor een prijs van respectievelijk 999 euro en 699 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.