Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO maakt bekend wanneer het nieuwe seizoen van Game of Thrones start

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2017, 9:15 CategorieStreamingdiensten

Betaalzender HBO heeft bekendgemaakt wanneer het nieuwe seizoen van de spannende hitserie Game of Thrones van start gaat. Liefhebbers van deze televisieserie zullen langer moeten wachten dan gebruikelijk: het seizoen begint niet in april.

Game of Thrones: seizoen 7

Het was al even bekend dat het HBO niet zou lukken om het nieuwe seizoen van de serie Game of Thrones ongeveer rond dezelfde tijd klaar te hebben. Maar wanneer kunnen we dat langverwachte zevende seizoen dan wel bekijken? Dat heeft de betaalzender eindelijk bekendgemaakt. Vanaf 16 juli zullen we wekelijks terugkeren naar Westeros en krijgen we eindelijk te zien hoe de verschillende situaties invloed gaan hebben op de bekende personages in de serie. In totaal zal het zevende seizoen ‘maar’ zeven afleveringen krijgen.

De manier waarop HBO de datum bekendmaakte, was een beetje vervelend. De onthulling vond live op Facebook plaatst. Zo’n honderdtwintigduizend mensen keken naar de stream, waar een blok met ijs op te zien was. Voor dat blok ijs stonden vlammenwerpers die het ijs lieten smelten en als de fans ‘fire’ intikte en verstuurde als reactie, dan gingen de vlammenwerpers harder branden. Het duurde allemaal wel lang, waardoor er meer vlammenwerpers bij werden gehaald. Check hieronder de vrijgegeven teaser.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.