Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Grundig begint verkoop 65-inch oled tv in Europa

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2017, 11:53 CategorieOled tv's

Grundig is deze week begonnen met de verkoop van zijn eerste oled tv. Het bedrijf komt met de 65GOS9799, een 65-inch tv met een simplistisch design en een oled-paneel van LG Display. Voor dit model moet echter wel flink betaald worden; 5.999 euro.

De Grundig 65GOS9799 is voorzien van een ‘frameloos’ design dat het oled-paneel nog beter naar voren moet laten komen. De tv heeft een profiel van 5,97 millimeter en biedt ondersteuning voor de nieuwste standaard en technieken. Zo is er ondersteuning voor HDR (high dynamic range) aan boord, beschikt de tv over de Ultra HD-resolutie en is er zelfs nog ondersteuning voor 3D-weergave aanwezig.

Voor de audioweergave beschikt de tv over een 3-weg audiosysteem met acht speakers en ondersteuning voor DTS Studio Sound HD. Ook het smart tv-platform van Grundig, Inter@active TV 4.0 Plus, is aanwezig en middels ‘twin triple tuners’ kun je vanuit meerdere bronnen tv-zenders bekijken. Voorlopig komt Grundig alleen met een 65-inch versie die een prijs van 5.999 euro heeft.

Technische details Grundig 65GOS9799

 • Frameless aluminium design met aluminium onderstel
 • Ultra-HD-technologie (met HEVC / VP9, ​​HDMI 2.0a, HDCP 2.2)
 • 2600 VPI (Video Perfection Index)
 • HDR-capable (High Dynamic Range)
 • Multi Color Enrichment
 • Micro Dimming Engine
 • Met 3D-functionaliteit (en zes 3D-brillen)
 • DTS Studio Sound HD-technologie met 60 watt aan vermogen
 • 3-weg stereo-installatie: een totaal van acht speakers
 • 2x HD triple tuner met DVB-T2 HD
 • Ultra Logic 4k platform met quad-core processor
 • SMART inter @ ctive TV 4.0 Plus
 • Geïntegreerde WLAN en Bluetooth-modules
 • USB Recording
 • Inclusief afstandsbediening
 • Delen:

Reacties

 1. dinand
  08 juni, 2017 om 18:36

  Iemand inmiddels ervaring met deze TV?
  Spreekt mij erg aan, mooie beelden, en als groot voordeel als 3D liefhebber, Passieve 3D,
  dubbele CI+, en prijs: 3333 EURO, voor showmodel, is in maart 2017 opgesteld: draaiuren in menu gelezen 11:24:15? iemand ervaring met het uitlezen hiervan? productie datum scherm 1-2017, dus inderdaad nog 3D, zitten 6 brillen bij. De nu nieuwste versie levert geen 3D meer ivm de nieuwe opgestarte 2017 serie schermen van LG.
  In de winkel gelijk vrijgeschakeld voor zowel CD, Ziggo, en ook UPC.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.