Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Europese prijzen Sony A1 oled tv’s duiken op

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2017, 19:07 CategorieOled tv's

Afgelopen januari presenteerde Sony zijn eerste oled tv’s in de A1-serie. De prijzen werden echter nog niet bekendgemaakt, maar deze week komen uit Duitsland de waarschijnlijke prijzen.

Prijzen Sony A1 oled tv’s bekend

Sony zet de nieuwe A1 oled tv’s als premium tv’s in de markt. De modellen beschikken onder meer over een innovatief speakersysteem zonder zichtbare luidsprekers, Android TV als smart tv-platform, de nieuwste beeldverwerkingstechnieken, de Ultra HD-resolutie en ondersteuning voor HDR in de vorm van Dolby Vision, HDR10 en HLG.

Voor dit alles moet echter wel betaald worden en als we de Duitse collega’s van 4KFilme mogen geloven dan beginnen de prijzen bij 3.999 euro. Dit moet betaald worden voor het 55-inch model. De 65-inch versie zou verkocht worden voor 5.499 euro en de 77-inch variant is met een prijs van 14.999 euro voor de meeste mensen onbetaalbaar. Het lijkt er dus op dat Sony de prijsstrategie van de concurrenten volgt; voor bijna alle nieuwe, premium modellen van 55-inch moet tussen de 3.500 en 4.500 euro betaald worden.

Meer informatie

In de Sony 2017 oled en lcd tv line-up lees je alles over de tv’s die de Japanse fabrikant dit jaar op de Nederlandse en Belgische markt brengt. Onze eerste ervaringen met de nieuwe tv’s lees je in ons eerste indruk-artikel.

Lees ook onze Sony KD-65A1 oled tv review.


€ 3.456,12

Binnen ? werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.