Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #91

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere twee seizoenen van de serie Outlander.

Outlander (twee seizoenen)

Dit spannende verhaal, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee door de tijd gescheiden geliefden. We ontmoeten Claire Randall, een zuster die werkt tijdens de Tweede Wereldoorlog, die op mysterieuze wijze teruggebracht wordt naar 1743. Direct bij aankomst wordt haar leven bedreigd en wordt ze opgedragen te trouwen met de romantische Schotse strijder Jamie Fraser. Vervolgens wordt Claire verscheurd door haar liefde voor twee mannen uit twee totaal verschillende perioden uit de geschiedenis.

Swiss Army Man

Als je de onderstaande trailer bekijkt en denkt: “hey, er klopt iets niet”, dan heb je gelijk. Daniel Radcliffe, bekend geworden door zijn rol als Harry Potter, speelt namelijk een aangespoeld lichaam met bijzondere eigenschappen in deze film. Zijn lichaam vormt gezelschap en een nieuwe reden om te leven voor een wanhopige man die in de wildernis gestrand is. De film heeft een aantal prijzen in de wacht gesleept en heeft mogelijk één van de moeilijkste rollen tot nu toe voor Radcliffe aangeboden. Heel de film mag hij namelijk niets doen.

Moving Art

Filmmaker Louie Schwartzberg neemt ons mee op reis door de natuur en wil kijkers een schoonheid laten zien die verborgen zit in oceanen, bossen, woestijnen en bloemen. Hij verheft het inzoomen tot een kunstvorm, waardoor we, in een serie afleveringen, een uitgebreide kijk van de wereld om ons heen krijgen. Er komen ook allerlei andere filmtechnieken aan bod, zoals timelapse (waarbij een lange periode snel wordt afgespeeld) en slowmotion (waarin je iets heel langzaam ziet gebeuren). Het beste te bekijken op een mooi, groot en scherp beeld!

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.