Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #90

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de film Straight Outta Compton.

Paul Blart: Mall Cop 2

Nee, Paul Blart: Mall Cop 2 is niet de beste film die je in je leven zult zien. Maar hoofdrolspeler Kevin James heeft inmiddels laten zien dat hij met zijn droge gevoel voor humor nog heel wat mensen aan het lachen krijgt en dat is helemaal het doel van deze komedie. In de film speelt James wederom klungelige beveiligingsagent Paul Blart. Wanneer Blart in Las Vegas is, ontdekt hij dat criminelen de kunstcollectie van een hotel willen stelen en komt hij in actie. Naast James spelen onder meer Raini Rodriguez en Eduardo Verástegui mee in de film.

Scorpion (twee seizoenen)

In de spannende serie Scorpion zien we hoe de afdeling Binnenlandse Veiligheid van de overheid van de Verenigde Staten een supergenie en zijn bonte team van wonderkinderen in dienst neemt om het land te beschermen tegen een nieuwe generatie terroristen. Deze afdeling heet Scorpion. Supergenie Walter O’Brien heeft een IQ van 197 en zijn vriend Sylvester Dodd wordt omschreven als de ‘menselijke rekenmachine’. Verder heb je nog Happy Quinn (mechanische wonderkind), Toby Curtis (eersteklas zielenknijper) en Paige Dineen.

Straight Outta Compton

Halverwege de jaren ’80 ontstaat de rapgroep N.W.A. in de straten van Compton. De leden veranderden de hiphopcultuur drastisch met hun rauwe, provocerende teksten. In deze film spelen allerlei bekende rappers mee, zoals Ice Cube, Dr. Dre en nog veel meer. Vooral fans van rapmuziek vinden de film enorm tof, maar ook mensen die niets met rap hebben kunnen hier wat halen. Straight Outta Compton beschikt over goede acteurs, een meeslepend verhaal en, als we de recensenten mogen geloven, ook nog eens een hoop eerlijkheid.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.