Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #88

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het tweede seizoen van de serie Love.

Love (twee seizoenen)

Netflix heeft er sinds vorig jaar een Netflix Original-serie bij in de vorm van Love. Het tweede seizoen heeft tien afleveringen en die zijn vanaf nu te bekijken op de videostreamingdienst. Of er nog een derde seizoen komt, is niet bekend. In de hoofdrol speelt Gillian Jacobs, die comedyliefhebbers misschien nog wel kennen van de serie Community. Deze grappige serie moet een ‘down-to-earth’-kijk geven op dating, uit de ogen van de vrouwen en natuurlijk de mannen. Naast Jacobs zien we acteur en komediant Paul Rust de mannelijke hoofdrol vertolken.

Finding Dory

Het vervolg op de populaire film Finding Nemo (een film die bijna veertien jaar geleden werd uitgebracht, voel je je al oud?), is nu te zien op Netflix: Finding Dory. In deze film krijgt de blauwe vis en tevens Nemo’s vriend Dory de hoofdrol. Bij Nemo’s vergeetachtige vriendin komt opeens een herinnering bovendrijven. Nu gaat ze samen met haar oude en nieuwe vrienden op zoek naar haar verleden en haar familie. De kwaliteit van de grafische beelden zijn er enorm op vooruitgegaan en weten de magie van het eerste deel goed vast te houden.

Greenleaf (één seizoen)

De dramaserie Greenleaf heeft tot nu toe twee seizoenen gekregen, maar alleen het eerste seizoen staat nu online bij Netflix. Het gaat over een grote familie die megakerken in Memphis runnen. Ondanks de goddelijke aard van hun werk, gaat er achter de schermen (en de voordeur) heel wat mis. Zonden als hebzucht en overspel komen rijkelijk voor. De serie is ook overgoten met talentvolle acteurs, zoals Merle Dandridge, Kim Hawthorne, Lynn Whitfield en Keith David. Het eerste seizoen bestaat uit dertien afleveringen van 45 minuten.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.