Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #87

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de film Batman: the Movie uit 1966.

Batman: the Movie (1966)

Tegenwoordig kennen we Batman als een gevreesde vleermuisman, die geen genade toont als het om criminaliteit gaat. De superheld zonder superkrachten doodt dan wel niemand, toch wordt hij gevreesd door menig vijand. Dat was een aantal jaren geleden wel anders: toen was humor nog een belangrijk onderdeel van de Batman en dat zien we goed terug in de film uit 1966. In de hoofdrol speelt Adam West, die zijn rol daarna als de vleermuisman nog een aantal keer vertolkt heeft in onder meer de game LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

Ghost in the Shell 2

Ghost in the Shell is één van de meest belangrijke en gewaardeerde animefilms aller tijde. Het is dus niet vreemd dat er destijds ook een vervolg uit kwam (en dat we binnenkort een live action-versie van het verhaal in de bioscoop kunnen bekijken). In 2032 onderzoekt een misdaadbestrijdende cyborg een serie moorden die is gepleegd door Gynoids, mensachtige vrouwelijke robots die zijn ontworpen voor plezier. Toegegeven, het vervolg is niet zo goed als het origineel, maar is gelukkig wel een vermakelijke film.

Ultimate Beastmaster

WipeOut, maar dan voor echte atleten. Zo kun je Ultimate Beastmaster mogelijk het beste omschrijven. Terry Crews en Charissa Thompson presenteren deze loodzware hindersbaancompetitie met topatleten uit de Verenigde Staten en vijf andere landen. De afleveringen duren zo’n vijftig minuten per keer en reken er maar op dat het er soms heftig aan toe gaat. In totaal doen er meer dan honderd mensen mee aan deze wedstrijd. In de onderstaande trailer krijg je alvast een voorproefje van de mensen die meedoen — en de dingen die ze moeten doorstaan.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  03 maart, 2017 om 18:07

  Zeker aandelen in Netflix bij deze site ik zal er nooit een abonnement op nemen maar dat is mijn keus.

  • Martijn Chel
   03 maart, 2017 om 20:39

   Nee hoor, maar het is wel de grootste streamingdienst dus gewoon wat leuke tips die velen gelukkig wel waarderen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.