Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon introduceert AH-C621R in-earmodel hoofdtelefoon

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2017, 11:29 CategorieLuidsprekers

Denon kondigt vandaag een nieuw in-earmodel hoofdtelefoon aan. De Denon AH-C621R werkt met de iPhone of iPad en is voorzien van geavanceerde Denon-technologieën. Denk hierbij aan hoogwaardige drivers en behuizingen of een app die speciaal ontworpen is om het geluid verder te kunnen optimaliseren.

Denon AH-C621R

De AH-C621R wordt beschermd door een behuizing van gegoten aluminium en is leverbaar in zwart of wit. De op maat gemaakte 11,5 mm drivers zijn zo afgesteld dat er een vlakke EQ-curve ontstaat voor een krachtige bas en een hoge helderheid. Bovendien verdelen Denon Acoustic Optimiser-poorten aan de voor- en achterkant van de in-earbehuizingen de luchtdruk zowel voor als achter de drivers voor een dynamisch geluid zonder vervorming.

Dankzij de combinatie van Comply TX400-oordopjes en de ergonomische behuizing blijven ze volgens de fabrikant stevig zitten. Door het traagschuim, dat door de warmte van de oren van de drager wordt geactiveerd, worden ze automatisch gevormd voor optimale geluidsisolatie. De Denon Radial Cascade Damper isoleert de oordopjes van elk mechanisch geluid dat via de kabel wordt doorgegeven, zoals het wrijven tegen de kleding van de drager.

De AH-C621R wordt geleverd met een bij de serie horende afstandsbediening met drie knoppen en een microfoon. Hiermee kun je de muziekfuncties van je iPhone (waaronder afspelen/pauzeren, nummers overslaan en volume) bedienen, een inkomende oproep beantwoorden of een gesprek beëindigen. En door één keer lang op de middelste knop van de afstandsbediening te drukken, kun je Siri activeren voor spraakbesturing van je iPhone.

Bovendien stelt een speciale Denon Audio app, beschikbaar voor iOS en Android, je in staat het geluid naar je persoonlijke wensen te versterken en af te stemmen. Het biedt ook een vernieuwd playerinterface waarmee afspeellijsten en -wachtrijen kunnen worden aangemaakt en toegang biedt tot ruim 70.000 radiozenders en miljoenen on-demandprogrammas via TuneIn Internet Radio.

De Denon AH-C621R is vanaf april 2017 in zwart of wit beschikbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.