Bang & Olufsen introduceert Beolit 17 draadloze speaker

02 maart 2017 1 Minuut 0 Reacties
Bang-Olufsen-Beolit-17

Bang & Olufsen heeft deze week wederom een nieuwe draadloze speaker aan het assortiment toegevoegd. Het bedrijf komt met de Beolit 17, een compacte en robuuste speaker die een volledige dag meegaat op een volle lading.

De Beolit 17 van Bang & Olufsen is de opvolger van de Beolit 15 en moet de Scandinavische stijl naar de woonkamers brengen. De bovenzijde en onderzijde van de speaker zijn gemaakt van plastic, met bovenop nog een antislip-platform waar je je smartphone op kunt leggen. De speaker heeft een aluminium gril en een lederen handvat. Draagbaarheid en flexibiliteit staan dus voorop.

De draadloze luidspreker komt met een ‘one-touch connect’ knop waarmee je vier functies kunt activeren; het instellen van een alarm met vooraf ingestelde geluiden, het afspelen van het laatste nummer dat je op je mobiel afgespeeld hebt; het afspelen van het laatste nummer dat je via Spotify geluisterd hebt, en een afstandsbedieningfunctie waarmee je de muziek die afgespeeld wordt kunt bedienen.

Bang & Olufsen brengt de Beolit 17 in een witte en grijze variant op de markt. De prijs van de speaker bedraagt 450 Britse ponden.

Reacties (0)