Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Zo flexibel is de LG W7 “Wallpaper” oled tv

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2017, 12:24 CategorieOled tv's

LG maakte al erg vroeg in het jaar bekend welke tv’s er voor 2017 op het programma staan. Kort daarna bevestigde het merk ook nog dat gebogen schermen geen deel meer uit zullen maken van het assortiment. Toch hebben ze iets wat elke keer blijft verbazen: de Signature OLED W7, liefkozend ook wel de Wallpaper tv genoemd. Een naam die het model te danken heeft aan het ultradunne scherm dat je als het ware op je muur plakt.

Wallpaper oled tv LG is flexibel

De W7 Wallpaper tv staat overduidelijk bovenaan de 2017 line-up. Want naast dat het een model is dat een geweldige beeldkwaliteit moet bieden zonder veel ruimte in te nemen, heeft hij nog een mooie feature. Hij is namelijk, net als echt behang, behoorlijk flexibel. Heb je daar wat aan? Niet echt. Tenzij je een licht gebogen muur hebt of je vrienden iets speciaals wil laten zien op je verjaardag.

Onze collega’s van What Hi-Fi? filmden onderstaande video op een persevenement van LG. In de video laten twee medewerkers van het Koreaanse merk zien wat de tv allemaal kan. Indrukwekkend! Net zo indrukwekkend als de prijs, trouwens.

Bekijk ook de complete LG 2017 oled en lcd led tv line-up. Hier vind je alle modellen met prijzen, specificaties en features.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.