Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Virtual Console-games tijdens lancering Nintendo Switch niet beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2017, 22:10 CategorieGaming

Nintendo heeft in een persbericht laten weten dat de Nintendo Switch tijdens de lancering geen toegang heeft tot de Virtual Console. Met die virtuele spelcomputer is het mogelijk games van andere, oudere platformen te spelen op de Wii U en Nintendo 3DS.

Geen Virtual Console-titels voor Nintendo Switch

Nintendo heeft in een persbericht laten weten dat de Nintendo Switch tijdens de lancering van de spelcomputer geen games kan afspelen via de Virtual Console. De Virtual Console is een omgeving op Wii U en Nintendo 3DS, waar spelers oudere games van andere consoles en handhelds kunnen kopen. De dienst is behoorlijk populair en biedt onder meer spellen van de Nintendo 64, Nintendo DS en enkele niet-Nintendo-spelcomputers aan. Er zou nu nog worden gewerkt aan ondersteuning voor GameCube-spellen, al is dat niet bevestigd.

Nintendo onderzoekt nu in elk geval de mogelijkheden om digitale content die is aangeschaft op eerdere systemen over te zetten naar de Nintendo Switch, maar dit is op het moment nog niet bevestigd. Wel weten we dat vanaf de eerste dag er een update beschikbaar is voor de Switch, die benodigd is om gebruik te maken van de Nintendo eShop. Ook kunnen mensen die nog tegoed hebben staan op andere consoles, toegang krijgen tot dat geld door hun Nintendo Network ID te koppelen aan het nieuwe en overkoepelende Nintendo-account.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.