Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

User interface van de Nintendo Switch te zien in video

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2017, 9:32 CategorieGaming

Er is een video online geplaatst waarin de interface van de Nintendo Switch al te zien is. Eén gamer heeft de console te vroeg gekregen. Over twee weken wordt nieuwe spelcomputer wereldwijd gelanceerd.

Dit is de user interface van de Nintendo Switch

De lancering van de Nintendo Switch komt dichterbij, dus was het slechts een kwestie van tijd voordat we de eerste video online zouden zien verschijnen van iemand die met de console speelt. En twee weken voor de release is precies dat gebeurd. Een gebruiker van het forum NeoGaf heeft een korte video van drie minuten online gezet waarin we de user interface van de Switch kunnen zien. Heel spannend is het allemaal niet, maar het is wel tof om te zien wat we straks mogen verwachten van de nieuwe Nintendo-spelcomputer.

Er zijn wel een aantal opvallende dingen te zien in de video. Zo weten we dat de console wordt geleverd met 32 GB aan interne opslagruimte. 30 GB daarvan is voor de gebruiker beschikbaar, waardoor het besturingssysteem dus slechts 2 GB gebruikt. In vergelijking met bijvoorbeeld een Xbox One is dat een groot verschil, aangezien je daar veel meer ruimte kwijt bent aan Windows, ook percentueel gezien. De gebruiker laat verder weten dat een ongenoemde winkel hem een vroege pre-order unit heeft gegeven, waar Nintendo niet blij mee zal zijn.


€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.