Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spellen Nintendo Switch kunnen maar op één systeem tegelijk staan

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2017, 18:26 CategorieGaming

Het is straks niet mogelijk één digitale Nintendo Switch-game op meerdere consoles tegelijkertijd te hebben staan. Dat heeft een vertegenwoordiger van Nintendo laten weten tijdens een speciale Switch-dag in New York City.

Digitaal spel Nintendo Switch op één systeem

Onlangs kwam in het nieuws dat Nintendo eindelijk een profiel zou introduceren waarmee het mogelijk is digitale spellen nogmaals te downloaden wanneer je bent gewisseld van Nintendo Switch-systeem. Maar daar zit toch ook weer een grens aan. Daar waar het bijvoorbeeld mogelijk is om op Xbox One en PlayStation 4 dezelfde digitale spellen op meerdere systemen te installeren, zal dat niet mogelijk zijn met de nieuwe Nintendo-console. Dat heeft een Nintendo-vertegenwoordiger laten weten tijdens speciale Switch-dagen in de VS.

Het is dus niet mogelijk om twee systemen te kopen, waar je met één account hetzelfde spel tegelijkertijd op kunt installeren. Heb je bijvoorbeeld een Switch voor je kind en eentje voor jezelf, dan is het niet mogelijk de game op de Nintendo Switch van je kind te installeren wanneer die al op jouw Switch staat. Maar, zo laat Nintendo ook weten, dat kan in de toekomst nog veranderen. Qua online diensten en services is namelijk nog niets vast. Laten we hopen dat Nintendo hier nog op terugkomt en het delen van games wel mogelijk maakt.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.