Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung maakt details en richtprijs UBD-M9500 Ultra HD Blu-ray speler bekend

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2017, 13:23 CategorieBlu-ray

Samsung heeft deze week meer details vrijgegeven over de UBD-M9500 Ultra HD Blu-ray speler die tijdens CES 2017 in Las Vegas aangekondigd werd. De speler heeft een design dat veel lijkt op de UBD-K8500 van vorig jaar en ook de prijs zal niet veel verschillen.

De Samsung UBD-M9500 is in tegenstelling tot de UBD-K8500 voorzien van een display aan de voorzijde maar voor de rest komt het design grotendeels overeen. Daarnaast beschikt het nieuwe model over draadloze streaming middels bluetooth en is er ondersteuning voor de Samsung Smart Remote om alle compatibele apparaten te bedienen.

Ook kan de nieuwe speler gebruikt worden in de Private Cinema Mode, een modus waarmee je de audio naar een bluetooth-koptelefoon kunt sturen. Via het lokale netwerk kunnen gebruikers hun blu-ray films op een smartphone of tablet bekijken, en daarbij is er ondersteuning voor de weergave van 360-graden video’s. Gebruiksgemak staat voorop want Samsung maakt het mogelijk de speler alles automatisch te laten instellen, door te kijken naar de aangesloten apparatuur. De speler stelt alles zelf in voor een optimale weergave van beeld op het scherm en audio via het audiosysteem.

De Samsung UBD-M9500 krijgt in Europa een prijs van 499 euro mee en moet in het voorjaar te koop zijn.

Bekijk ook de complete Samsung 2017 Blu-ray speler line-up. Lees ook onze Samsung UBD-M9500 review.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.