Rikomagic MK22/Plus mediaspeler brengt films en games in 4K naar je tv

16 februari 2017 1 Minuut 1 Reacties
Rikomagic MK22:Plus

De Rikomagic MK22/Plus is bedoeld om zware games te spelen en films te streamen in high definition. Hij kan ook overweg met 4K-beelden.

Rikomagic komt met een android-gebaseerde mediaspeler die uit de voeten kan met 4K-beelden. De Rikomagic MK22/Plus is bedoeld om de kwaliteit van zowel games als films een flinke boost te geven en deze zo scherp mogelijk op je beeldscherm weer te geven.

Rikomagic MK22/Plus voor films en games

De MK22/Plus kan volgens de fabrikant ook de zwaarste videogames moeiteloos aan. Volgens de fabrikant kun je er tevens content van VOD-diensten, zoals bijvoorbeeld Netflix, mee streamen in high definition. Via de al standaard geïnstalleerde Kodi-mediaspeler zijn programma’s daarnaast ook in 4K Ultra HD-kwaliteit op je televisie te bekijken. De Rikomagic MK22/Plus is voorzien van een 64 bit Amlogic s912 OctaCore processor, een Mali T820 GPU en heeft 3GB DDR3 RAM-geheugen. De dual-band Wifi-ontvanger met externe antenne zorgt voor een zo sterk mogelijk Wifi-signaal, zowel op de standaard 2,4 GHz als op de minder drukke 5GHz-frequentie.

De speler beschikt over een intern eMMC-geheugen van 32 GB, dat is geoptimaliseerd voor het opslaan van mediabestanden. Mocht dat niet genoeg zijn, is er ook de mogelijkheid om het geheugen nog eens uit te breiden, door het plaatsen van een SD-kaart. De Rikomagic MK22/Plus draait op het Android 6-besturingssysteem. Voor de installatie worden er HDMI-kabels meegeleverd en het apparaat is tevens voorzien van een afstandsbediening, zoals op de foto hierboven te zien is. Verschillende apps zoals YouTube en Kodi zijn vooraf al op de mediaplayer geïnstalleerd. Daardoor is het apparaat volgens Rikomagic binnen 10 minuten klaar voor gebruik.

De MK22/Plus mediaspeler is vanaf nu verkrijgbaar. De adviesprijs bedraagt 119,95 euro.

Reacties (1)