Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Planet Earth II verschijnt in maart op Ultra HD Blu-ray

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2017, 11:05 CategorieBlu-ray

We waren er al bang voor dat hij niet meer zou komen maar op 13 maart kunnen we de Ultra HD Blu-ray disc van Planet Earth II gelukkig alsnog verwachten. De disc van de serie is voorzien van Ultra HD-resolutie en HDR, plus 5.1 surroundsound.

Planet Earth II naar Ultra HD Blu-ray

De indrukwekkende natuurdocumentaire Planet Earth II komt eindelijk naar Ultra HD Blu-ray, het nieuwe Blu-ray formaat voor de hoge 4K Ultra HD-resolutie. De serie is daardoor niet alleen in een hogere resolutie te bekijken, want ook HDR (High dynamic range) is aanwezig voor een nog realistischere weergave met een indrukwekkend contrast. Om het geheel af te maken is een audiotrack met 5.1-kanaals surroundsound aanwezig.

The picture quality is astonishing. For the first time viewers can experience at home the picture quality viewed in the edit suite. The vastly improved compression of UHD Blu-ray with HDR means the experience is up to 10 times better than any broadcast or streaming service can provide

Tot nu toe was Planet Earth alleen in HD te bekijken dus we zijn zeer benieuwd naar de extra dimensie die de hogere resolutie en het hogere dynamische bereik aan de serie toevoegen.

De pre-orders kunnen bij Amazon reeds geplaatst worden en de winkel geeft aan de eerste exemplaren op 13 maart uit te leveren. Niet veel later moet de disc ook in de Nederlandse winkels liggen.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  15 februari, 2017 om 20:46

  Bij zavvia.nl is hij te pre orderen. Maar of hij nederlands is ondertitels is vaag. Wel weer betaalbaar dan hier in de winkels. Ze hebben veel 4 K FILMS.

  • Willem
   20 april, 2017 om 12:00

   Hallo, ik ben ook aan het wachten op een versie met Nederlandse ondertitels. Iemand een idee of deze binnenkort zal verschijnen?

 2. WvB22
  24 augustus, 2017 om 17:58

  Volgens mij is deze titel nog steeds niet normaal verkrijgbaar in 4K?

 3. StB
  30 oktober, 2017 om 20:28

  Ik had de 4k uhd versie gekocht bij zavvi.nl maar deze heeft helaas geen nederlandse ondertitels dus terug gestuurd. Nu zie ik bij bol.com dat de 4k uhd versie ook daar geen nl ondertitels heeft (“import” staat erbij).
  Heeft iemand een idee of er hoe dan ook een versie is van planet earth 2 4k met nederlandse ondertitels?
  Zo niet zal die er dan ooit komen?
  Erg raar want de normale bluray versie heeft wel gewoon nl ondertitels.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.