Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo Switch: alles dat je moet weten in één video

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2017, 10:36 CategorieGaming

Nintendo heeft een video van de Nintendo Switch uitgebracht op YouTube, waarin het bedrijf de console nog eens van alle kanten laat zien. Mocht je nog geen goede indruk van de Switch hebben gekregen, dan zal deze video je wegwijs maken door de hardware.

Nintendo brengt video over Nintendo Switch uit op YouTube

Met nog minder dan een maand te gaan voordat de Nintendo Switch wordt uitgebracht, heeft Nintendo een zware taak voor de boeg: de consument ervan te overtuigen voor een Switch te kiezen wanneer die op 3 maart wordt uitgebracht. De console lijkt een beetje op de Wii U, maar is toch volledig anders. En dat bewijst het bedrijf met de onderstaande video, waarin je alles over de hardware te weten komt. Ook kun je zien op welke manieren je de spelcomputer kunt gebruiken, of je nu thuis op de bank zit of onderweg bent en in de trein zit.

Mocht de bovenstaande video nog steeds niet genoeg informatie verschaffen, dan kun je altijd terecht in ons uitgebreide achtergrondartikel waarin we alles over de console bespreken. De Switch is een hybride spelcomputer die is voorzien van een groot 6,2″-scherm waar ook op gegamed kan worden. Je kunt dat scherm in een dock zetten en zodoende op de televisie gamen. Maar wanneer je het scherm uit de dock haalt, dan is het mogelijk onderweg te gamen alsof het een handheld is. De Switch verschijnt op 3 maart.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.