Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek introduceert Connect DA51 digitaal-analoog converter

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2017, 12:35 CategorieAccessoires

Als je het geluid van je tv wilt horen over je speakers dan maak je een verbinding tussen de audio-uitgang van de tv en de audio-ingang van de versterker. De audio-uitgang van de tv is vaak digitaal, terwijl het regelmatig voorkomt dat je op de versterker alleen nog maar een analoge (rood-witte) ingang beschikbaar hebt.

Marmitek Connect DA51 converter

Voor dit probleem heeft Marmitek de Connect DA51 uitgebracht. Deze digitaal-analoog converter (DAC), converteert én decodeert de digitale audio signalen (toslink/coaxiaal) van je tv naar analoog stereo. In tegenstelling tot de Connect DA21 is de Connect DA51 ook geschikt om meerkanaals audio signalen (Dolby Digital 5.1 en DTS) te converteren/decoderen.

De DA51 beschikt over zowel een coaxiale als optische ingang en is direct klaar voor gebruik. Er is geen configuratie nodig. De converter is geschikt voor 16 of 24-bits: 32, 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4 en 192 kHz sample rates. De Marmitek Connect DA51 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 74,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.