Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek introduceert Connect DA51 digitaal-analoog converter

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2017, 12:35 CategorieAccessoires

Als je het geluid van je tv wilt horen over je speakers dan maak je een verbinding tussen de audio-uitgang van de tv en de audio-ingang van de versterker. De audio-uitgang van de tv is vaak digitaal, terwijl het regelmatig voorkomt dat je op de versterker alleen nog maar een analoge (rood-witte) ingang beschikbaar hebt.

Marmitek Connect DA51 converter

Voor dit probleem heeft Marmitek de Connect DA51 uitgebracht. Deze digitaal-analoog converter (DAC), converteert én decodeert de digitale audio signalen (toslink/coaxiaal) van je tv naar analoog stereo. In tegenstelling tot de Connect DA21 is de Connect DA51 ook geschikt om meerkanaals audio signalen (Dolby Digital 5.1 en DTS) te converteren/decoderen.

Bekijk ook  Review: Moon Neo 280D DSD veelzijdige dac met streaming module

De DA51 beschikt over zowel een coaxiale als optische ingang en is direct klaar voor gebruik. Er is geen configuratie nodig. De converter is geschikt voor 16 of 24-bits: 32, 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4 en 192 kHz sample rates. De Marmitek Connect DA51 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 74,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.