Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek Boomboom 93 Bluetooth-adapter laat twee apparaten verbinden

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2017, 15:57 CategorieAccessoires

Marmitek introduceert de Marmitek Boomboom 93. Met deze compacte Bluetooth audio-adapter kunnen tegelijkertijd twee apparaten verbonden zijn; de Multipair Partymode.

Het kunnen verbinden van twee apparaten heeft als voordeel dat je niet steeds de verbinding hoeft te verbreken en opnieuw hoeft te koppelen als je om de beurt muziek wilt streamen. Zo kun je makkelijk switchen tussen je tablet en smartphone of wissel je je tracks af met een vriend die ook verbonden is.

De Marmitek BoomBoom 93 heeft een digitale audio uitgang en ondersteunt aptX. Als jouw smartphone of tablet ook over aptX beschikt dan zorgt deze ervoor dat je draadloos kunt streamen in CD-kwaliteit. De bluetooth audio-adapter beschikt daarnaast over NFC. Deze standaard zorgt ervoor dat je smartphone/tablet automatisch een Bluetooth-verbinding maakt en wordt gekoppeld zodra deze bij de adapter gehouden wordt.

De Marmitek BoomBoom 93 met aptX, Multipair Partymode en NFC kost 69,95 euro en is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Lees meer over de beste manieren om audio in hoge kwaliteit te streamen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.