Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HC1040 luidspreker van Panasonic kan aan de muur worden bevestigd

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2017, 15:14 CategorieLuidsprekers

Panasonic heeft tijdens een presentatie in Frankfurt een nieuwe luidspreker aangekondigd, de HC1040. De speaker is te bevestigen aan de muur. Je kunt muziek afspelen van online muziekdiensten, digitale verzamelingen, cd’s, radio en meer.

Panasonic HC1040: dit moet je weten over de speaker

Panasonic heeft tijdens een presentatie in Frankfurt een nieuwe luidspreker aangekondigd, de HC1040. Met de speaker is het mogelijk om vanuit meerderen bronnen muziek af te spelen, waaronder online muziekdiensten, digitale verzamelingen, cd’s en radio. Dankzij de derde generatie LincsD-Amp moet muziek precies zoals die is bedoeld gaan klinken. De technologie corrigeert problemen als jitter en ruis van de netstroomvoorziening die vaak zorgen voor vervorming bij digitale muziekweergave. Dat moet nu dus verleden tijd zijn.

Als de luidspreker aan de muur wordt bevestigd, zijn er door de hoge positie minder obstakels die trillingen kunnen veroorzaken. Hierdoor ontstaat een helder en breder geluidsveld dat de ruimte optimaal zou moeten vullen vanaf de muur achter de luidspreker. De twee luidsprekers zijn verder voorzien van spiraalvormige akoestische poorten en hebben een vermogen van 40 watt. Met de Panasonic Music Streaming App kun je de speaker bedienen via wifi. Maar het is ook mogelijk een bron te koppelen via bluetooth en natuurlijk usb.

De nieuwe Panasonic HC1040 valt binnen de lijn van All-Connected audiosystemen.

Prijs en beschikbaarheid

Het slanke, strakke design van 71 mm diep is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De HC1040 moet vanaf maart in Nederland te koop zijn voor een prijs van 249 euro.

Een overzicht van alle producten die Panasonic in 2017 naar Nederland brengt vind je in het 2017 home cinema overzicht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.