Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe onthult ‘betaalbare’ bild 5-serie Ultra HD tv’s

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2017, 11:31 CategorieLcd en led tv's

Loewe heeft deze week weer een nieuwe lcd led tv-serie aangekondigd. De bild 5-serie bestaat uit vijf modellen, waarvan er drie beschikken over de 4K Ultra HD-resolutie en het Loewe OS smart tv-platform.

Loewe bild5 Ultra HD tv’s

De Loewe bild 5 Ultra HD tv’s komen in vier formaten; 32-inch, 40-inch, 48-inch en 55-inch. Alle modellen met een formaat van 40-inch of hoger komen met een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels, ondersteuning voor Ultra HD-content, vier hdmi-poorten en optioneel bluetooth. Ook is het Loewe OS smart tv-platform aanwezig. Hiermee krijg je toegang tot apps als Amazon Video, YouTube en Tidal. Ook kun je middels ‘DR+ with Multi-Recording’ het ene tv-kanaal bekijken en het andere opnemen.

Natuurlijk ligt de focus ook weer op een strak design, aldus de Duitse fabrikant;

The elegant colour options provide interior design fans with more creative freedom. Be it in Cappuccino or the new Light Grey and Graphite Grey shades, the Loewe bild 5 is a design object that blends perfectly into any sophisticated living environment.

De Loewe bild 5-modellen moeten vanaf februari 2017 in de winkels verschijnen. Het 32-inch model donder DR+ zal 1.190 euro kosten, de versie met DR+ krijgt een prijs van 1.490 euro mee. De 40-inch variant kost 2.590 euro, de 48-inch versie kan gekocht worden voor 2.990 euro en het 55-inch model krijgt een prijs van 3.590 euro mee.

In de bild line-up introduceerde Loewe eerder al de bild 7 oled tv en de bild 9 oled tv.

  • Delen:

Reacties

  1. sir oled
    08 februari, 2017 om 14:57

    Sorry voor die prijzen heb je toch heel wat betere beeldkwaliteit bij andere merken, toch nog altijd de voornaamste redenen voor de aanschaf van een beeldscherm. Voor de 55 inch zit je bij de oleds en Qleds. Blijkbaar hebben ze het nog niet goed begrepen bij LOEWE( was al een keer procedure in gang gezet voor vereffening) en zullen ze vermorzeld worden door de concurrentie. Van hooghartigheid gesproken !

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.