Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #86

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere een comedyspecial van Trevor Noah.

Trevor Noah: Afraid of the Dark

Trevor Noah ken je misschien al als de presentator van The Daily Show, op Comedy Central. Noah vertelt in zijn eigen comedyspecial hoe gevaarlijk het is om landen een naam te geven, hoe verkeerslichten New Yorkers onoverwinnelijk maken en nog veel meer. Je hoeft er ook niet lang voor te gaan zitten: met ruim een uur ga je zo door de show heen. Dat heeft overigens niet alleen te maken met de korte tijdsduur, Noah kan op een grappige manier vertellen en zo belangrijke zaken aankaarten. De show is ook heel recent en komt uit dit jaar.

Transformers: Robots in Disguise

Een hoop kinderen zijn er groot mee geworden: de Transformers. Of het nu gaat om de kinderserie van dertig jaar geleden, het speelgoed dat daarbij hoort of de recente films en videogames, de naam Transformer doet bij veel mensen – jong en oud – een belletje rinkelen. Wanneer er een gevangenisschip neerstort op aarde, ontsnappen er honderden Decepticons. Bumblebee voert een team van Autobots aan om de mensheid te beschermen. In totaal staan er twee seizoen van de serie op Netflix: een mooi moment voor nieuwe kijkers.

The Seven Deadly Sins

Netflix blijft inzetten op anime (Japanse animatieseries) en heeft ook deze week nieuw aanbod toegevoegd. Dat nieuwe aanbod is in de vorm van twee seizoenen van de serie The Seven Deadly Sins. Als een koninkrijk wordt overgenomen door tirannen, gaat de afgezette prinses op zoek naar een ontbonden groep zondige ridders om haar te helpen haar rijk te heroveren. De serie is nog redelijk nieuw en dat merk je ook meteen aan de productiekwaliteit. Elke aflevering duurt ongeveer 25 minuten, waardoor je gauw door de episodes heen binget.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.