Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #85

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het eerste seizoen van een nieuwe anime.

How to Get Away with Murder (twee seizoenen)

De serie How to Get Away with Murder is een spannende serie over een moordcomplot waarin meer mensen in verstrengeld zijn geraakt dan eigenlijk nodig was. De hoofdrol is weggelegd voor Viola Davis, die als eerste Afro-Amerikaanse vrouw een Emmy heeft gewonnen, in de categorie Outstanding Lead Actress in a Drama Series. Dit is overigens niet de enige prijs die Davis in de wacht sleepte. Het toont de kwaliteit van de serie aan, die ook in het tweede seizoen haast moeiteloos wordt doorgezet. Er staan nu twee seizoenen op Netflix.

Cyborg 009: Call of Justice (één seizoen)

Sinds deze week staat er ook een interessante nieuwe anime op Netflix. De serie wordt omschreven als ‘meeslepend’ en kent een hoge productiewaarde. Jaren nadat de cyborgs incognito een normaal leven zijn gestart, worden ze gedwongen te vechten wanneer de bovenmenselijke Blessed verschijnen met een plan voor de mensheid. Anime’s staat erom bekend vaak meeslepende verhalen te hebben — die, toegegeven, soms een beetje over de top zijn. Gelukkig weten de makers er altijd een vermakelijk avontuur van te maken.

Girlfriend’s Day

Girlfriend’s Day is een nieuwe Netflix Original-film, in de categorie komedie en misdaad. De film duurt niet lang, slechts een uur en tien minuten, maar belooft wel een opmerkelijk verhaal aan te bieden. Als een werkloze schrijver van ansichtkaarten in een dodelijke samenzwering verwikkeld raakt, moet hij de perfecte wenskaart bedenken om zijn vege lijf te redden. Zo’n verhaal trekt je wellicht niet meteen naar de film toe, maar ondanks dat wordt de film toch her en der positief beoordeeld. Straks zijn ansichtkaarten weer hot!

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.