Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #84

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het begin van het vierde seizoen van The 100.

The 100 (S04E01)

In The 100 maken we kennis met honderd uitgekozen jonge mensen die naar de aarde worden gestuurd vanuit de ruimte. Nadat de aarde praktisch onleefbaar verklaard is door nucleaire bommen, leeft een groot aantal mensen in een ruimtestation boven onze planeet. Om te checken of de planeet weer leefbaar is, worden er honderd jonge mensen naar beneden gestuurd. Maar dit zijn wel mensen die fouten hebben gemaakt en opgesloten waren vanwege hun misdaden. Nu staat de eerste aflevering van seizoen vier, naast de drie andere seizoenen, online.

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

Vier broertjes en zusjes stappen door een magische kleerkast en belanden in de wonderlijke wereld van Narnia. Daar ontdekken ze een koninkrijk waar het dankzij de Witte Heks, eeuwig winter is. Mocht de familiefilm van meer dan twee uur, met acteurs als Tilda Swinton, Georgie Henley en William Moseley, bevallen dan kun je ook meteen het vervolg checken. The Chronicles of Narnia: Prince Caspian staat namelijk ook sinds deze week op Netflix en duurt tien minuten langer dan het eerste deel binnen de franchise.

Santa Clarita Diet (één seizoen)

Drew Barrymore, Timothy Olyphant en Liv Hewson komen samen in een horrorkomedie die in eerste instantie niet zo opvalt tussen het andere aanbod. Maar na het zien van de trailer, weet je wel wat je kunt verwachten. Ze zijn gewone, getrouwde makelaars totdat zij een dramatische verandering doormaken en beiden een weg vol dood en verderf inslaan. Op een goede manier. Dit is een nieuwe Netflix Original-serie over ondoden, een hoop bloed en genoeg humor. Voor je het weet heb je het eerste seizoen uitgekeken, geloof ons.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.