Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #83

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere Sharknado: The 4th Awakens.

Sharknado: The 4th Awakens

De film Sharknado: The 4th Awakens hebben we niet uitgekozen vanwege de goede special effects of het meeslepende verhaal. We kiezen deze film uit omdat dom vermaak soms ook erg prettig kan zijn, helemaal met wat bier of wijn en lekkere knabbels. Vijf jaar na de laatste haaientornado zijn de dodelijke wervelwinden weer terug. Dit keer zijn ze in Las Vegas, waar slechts één man ze kan stoppen. Moet je de voorgaande films gezien hebben? Nee, helemaal niet — tenzij je natuurlijk van droge horrorkomedies houdt, maar dat mag je zelf weten.

Captain America: Civil War

De derde Captain America-film is misschien wel de beste Captain America-film. En dat is een mooie prestatie, aangezien de spionagethriller Captain America: The Winter Soldier ook al zo sterk was. Het is de Avengers tegen de Avengers in dit derde deel van de Amerikaande superheld: Captain America vecht voor de onafhankelijkheid van superhelden, maar zijn vriend Iron Man is voorstander van overheidscontrole. Hoe dat afloopt, zie je in de film die nu op Netflix staat. Hoeveel nemen de filmmakers van de comics over?

Riverdale (S01E01)

Riverdale is een dramaserie met een aantal tieners in de hoofdrol. Dat is op zich niet zo bijzonder, maar het mysterie in de serie is dat wel. Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering van deze serie op Netflix. Net zoals met veel andere populaire series van zender The CW (uit de Verenigde Staten), is ook Riverdale gebaseerd op een populaire comicbookreeks, genaamd Archie.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.