Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Boost Mode voor PS4 Pro laat oudere games soepeler draaien

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2017, 9:24 CategorieGaming

In de aankomende firmware-update voor de PS4 Pro zal er ook een Boost Mode aanwezig zijn, die oudere games soepeler laat draaien. Die oudere titels zullen zelfs beter en soepeler functioneren zonder de eerder benodigde update van de ontwikkelaar van de game.

Boost Mode exclusief voor PS4 Pro

Momenteel test Sony de nieuwe firmware-update voor de PS4 Pro. Eerder kwam daardoor al naar buiten dat PS4-eigenaars binnenkort de mogelijkheid krijgen externe harde schijven aan te sluiten op de console. Nu is echter naar buiten gebracht dat de PlayStation 4 Pro straks ook toegang krijgt tot een zogenaamde Boost Mode. Met deze speciale modus, die exclusief voor de Pro is, zullen oudere titels, die eerder waren uitgebracht voor de PS4, soepeler draaien. Ook wanneer ontwikkelaars daarvoor nog geen update hebben uitgebracht.

Sony belooft niet direct dat álle games voor het systeem meteen beter zullen worden, maar het gros moet er qua prestatie zeker op vooruitgaan. Mocht je straks problemen tegenkomen wanneer de modus is geactiveerd, dan raadt Sony aan de Boost Mode even uit te schakelen — daarna zouden de problemen verholpen moeten zijn. Momenteel wordt de software in elk geval nog getest, dus laten we erop hopen dat er zoveel mogelijk problemen worden opgelost voordat de software wordt vrijgegeven. Wanneer dat gebeurt, is niet bekend.

Lees ook onze recensie van de PlayStation 4 Pro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.