Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen lanceert luidsprekeroplossingen voor wand- en plafondinbouw

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2017, 19:03 CategorieLuidsprekers

Bang & Olufsen kondigt deze week aan samen te werken met Origin Acoustics om zijn productaanbod uit te breiden met passieve luidsprekeroplossingen voor wand- en plafondinbouw; de Celestial plafondinbouwluidsprekers en de Palatial wandinbouwluidsprekers.

Inbouwluidsprekers van Bang & Olufsen

Bang & Olufsen gaat een partnership aan met het Amerikaanse bedrijf Origin Acoustics om high-end wand- en plafondinbouwluidsprekers te ontwikkelen. Met deze samenwerking wil het bedrijf zijn productaanbod passieve wand- en plafondinbouwluidsprekers uitbreiden en een brede waaier opties aanbieden, zowel qua design als prestaties. Het aanbod varieert van luidsprekeroplossingen voor achtergrondmuziek tot high‑end homecinema-installaties.

De luidsprekers zijn het resultaat van de technologie en ervaring van Origin Acoustics in combinatie met de knowhow en designcapaciteiten van Bang & Olufsen. De twee nieuwe productlijnen zijn de Celestial plafondinbouwluidsprekers en de Palatial wandinbouwluidsprekers. Ze zijn verkrijgbaar met een ruime keuze aan roosters en afdekplaatjes die bij nagenoeg elk interieur passen.

De Celestial plafondinbouwluidsprekers zijn een combinatie van geluidsprestaties, flexibiliteit en eenvoudige installatie. Ze zijn zowel ontworpen voor het beluisteren van discrete achtergrondmuziek als voor een krachtige geluidsbeleving en een meeslepende homecinema-ervaring. De Palatial wandinbouwluidsprekers zijn ontwikkeld om actief te luisteren naar muziek of als onzichtbaar onderdeel van een homecinema.

Bang & Olufsen komt ook met een nieuwe 300-watt 2-kanaalsversterker, de BeoAmp 2. Deze versterker is een aanvulling op de bestaande BeoAmp 16, een hoogwaardige 16-kanaalsversterker voor multizone-installaties en gebruik in professionele toepassingen.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.