Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Alle tv’s, blu-ray spelers en home cinema-sets voor 2017 in één overzicht

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2017, 11:47 CategorieHomecinema Magazine

2017 is begonnen en dat betekent traditiegetrouw dat we ons kunnen opmaken voor de nieuwe home cinema line-ups van alle grote fabrikanten. Onder meer Samsung, Panasonic, LG, Sony en Philips hebben deze week een deel van hun nieuwste tv’s, Blu-ray spelers, home cinema-systemen en andere av-producten gepresenteerd. En ook de komende weken verwachten we meer mooie aankondigingen. Wij pakken alles ook dit jaar weer samen in één overzicht, zodat je niks hoeft te missen.

Hoewel nog niet alle producten die we dit jaar in Nederland kunnen verwachten bekend zijn, veel van de specificaties nog ontbreken en van nog maar weinig producten een prijs bekend is hebben we ons 2017 home cinema overzicht al aangemaakt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle televisies, (Ultra HD) Blu-ray spelers, soundbars, audiosystemen en speakers die dit jaar in Nederland en België verschijnen, inclusief specificaties, foto’s, de adviesprijzen en de laagste prijzen van dat moment (wanneer beschikbaar).

Het 2017 home cinema overzicht wordt de komende weken door ons bijgewerkt, aan de hand van informatie die de Nederlandse vertegenwoordigers van de betreffende fabrikanten aan ons geven. We proberen je zo snel mogelijk te voorzien van alle home cinema-producten met lanceerdata, specificaties en prijzen. Houd het 2017 home cinema overzicht dus ook dit jaar weer goed in de gaten.

  • Delen:

Reacties

  1. frans
    08 januari, 2017 om 11:21

    Wanneer komen de test van alle nu bestaande UHD bluray spelers hier is op te staan om ze onderling te vergelijken voor een redelijke prijs.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.