Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony introduceert STR-DN1080 av-receiver met Dolby Atmos

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 12:10 CategorieReceivers

Sony heeft deze week een groot aantal nieuwe producten gepresenteerd, waaronder een serie oled tv’s en diverse soundbars. De Japanse fabrikant komt daarnaast met een nieuwe av-receiver; de STR-DN1080 met Dolby Atmos.

Sony STR-DN1080 av-receiver

De STR-DN1080 is een compleet uitgeruste av-receiver met Dolby Atmos en DTS X-ondersteuning, 4K HDR-doorvoer en -upscale, en ondersteuning voor High-Resolution Audio. Dankzij zeven versterkte kanalen en twee phantoomkanalen kan de receiver surround sound simuleren met extra kanalen voor een volledige 7.1.2 surroundervaring. Per kanaal biedt de receiver een vermogen van 165 Watt.

De receiver heeft zes HDMI-ingangen en twee uitgangen. Ook USB, Bluetooth, ingebouwde Chromecast, DLNA, Spotify Connect, AirPlay en Wireless Multi-Room zijn aanwezig zodat je muziek vanaf nagenoeg elke bron kunt weergeven. Dankzij een combinatie van automatische kalibratietechnologie en virtuele Speaker Relocation optimaliseert D.C.A.C EX automatisch de frequenties, fase en vertragingen van de speakers. Hiermee wordt de audioweergave op de ruimte aangepast. DSEE HX-technologie zet bestaande muziek om naar geluidskwaliteit met een bijna hoge resolutie.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony STR-DN1080 av-receiver is vanaf het voorjaar van 2017 in de Benelux te koop voor een adviesprijs 800 euro.

Een overzicht van alle producten die Sony in 2017 naar Nederland en België brengt, waaronder de nieuwe tv’s, vind je in het 2017 home cinema overzicht.


€ 449,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 517,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 517,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.