Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Software-update nu beschikbaar voor Apple TV: tvOS 10.1.1

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2017, 20:33 CategorieMediaspelers

Het is voor eigenaars van een moderne Apple TV mogelijk een software-update binnen te Apple TV, namelijk tvOS 10.1.1. Deze versie neemt echter geen grote veranderingen met zich mee.

Download tvOS 10.1.1 voor Apple TV

Het is vanaf nu mogelijk een update te downloaden voor de mediaspeler van Apple, de Apple TV. Het vierkante kastje ontvangt vandaag tvOS 10.1.1. Aan het nummer valt op te maken dat we te maken hebben met een update die in het teken staat van prestatieverbeteringen en bugfixes. Er worden dus geen nieuwe elementen of functies toegevoegd aan het arsenaal van de populaire mediaspeler. Ook zijn er vandaag updates uitgebracht voor zowel iPhone, iPad als iPod touch, evenals de verschillende soorten Apple Watches van het bedrijf.

Wil je de update voor je Apple TV downloaden, dan kun je dat doen door naar Instellingen > Systeem > Software-updates te gaan. Daar zal de mediaspeler handmatig checken of er nieuwe software beschikbaar is. Krijg je de update nog niet binnen, geen nood: dan kan het zijn dat je er nog heel even op moet wachten. Je kunt overigens ook gewoon niets doen en de mediaspeler zelf het werk laten doen, omdat tvOS 10.1.1 ook automatisch gedownload kan worden. Wat de volgende versie van het tvOS wordt, is helaas nog niet bekendgemaakt.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.