Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sennheiser komt met HD 4.50BTNC en HD 4.40BT draadloze headsets

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 17:38 CategorieAccessoires

Sennheiser lanceert tijdens CES 2017 de HD 4.50BTNC en HD 4.40BT. Dit zijn de eerste Bluetooth-modellen in de HD 4-serie. De HD 4.50BTNC beschikt bovendien over Sennheiser’s NoiseGard, wat actieve ruisonderdrukking inhoudt.

De gesloten over-ear hoofdtelefoons zijn gemaakt voor draadloos luisterplezier onderweg. De HD 4.50BTNC en HD 4.40BT zijn ontwikkeld voor de connected-consumer.  Dankzij Sennheisers NoiseGard-technologie voor actieve ruisonderdrukking, kunnen gebruikers met de HD 4.50BTNC luisteren naar muziek zonder enige afleiding. Het unieke van deze technologie is dat op een intelligente wijze het omgevingsgeluid wordt gefilterd en het systeem een gedetailleerde akoestische respons op de Sennheiser 32mm doorlaat.

sennheiser-hd-4-40

Zowel HD 4.50BTNC als HD 4.40BT maken gebruik van Bluetooth 4.0-technologie om draadloos geluid door te laten. Ze zijn voorzien van NFC-technologie voor eenvoudige koppelingen met passende apparaten. Tevens bieden ze gevoelsmatige oorschelpen voor het wijzigen van muziektracks en voor het bellen via de geïntegreerde microfoon.

sennheiser-hd-4-50

HD 4.50BTNC en HD 4.40BT beschikken over een batterijlevensduur van maximaal 25 uur. Met ANC ingeschakeld, kan de HD 4.50BTNC nog steeds voor maximaal 19 uur draadloos en afleiding-vrij gebruikt worden. Een modus voor batterij vrij luisteren is ook mogelijk via een meegeleverde afneembare kabel. De nieuwe draadloze hoofdtelefoons zijn vervaardigd uit duurzame materialen die hen sterk genoeg maakt om elke dag te gebruiken. Het opvouwbare ontwerp van de HD 4.50BTNC en HD 4.40BT is compact. De HD 4.50BTNC wordt geleverd met een beschermhoes voor eenvoudige opslag, terwijl de HD 4.40BT opgeslagen kan worden in de meegeleverde zachte etui.

Beide hoofdtelefoons liggen vanaf januari in de winkels. Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.