Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Review: Philips 55POS901F Ultra HD oled tv

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2017, 11:55 CategorieOled tv reviews

Er komt meer keuze voor wie een oled-tv in huis wil halen. De Philips 55POS901F combineert prachtige oled-beelden met Ambilight en Android TV en een prijskaartje van 3.699 euro. We testen hem uitgebreid.

Philips 55POS901F – Specificaties

De 55POS901F oled tv van Philips combinatie van oled-technologie met de Philips Perfect Pixel Ultra HD-engine. Dit resulteert in een 3800 PPI (Picture Performance Index). De engine heeft een rekenkracht van 4 miljard pixels, wat het systeem in staat stelt om elke afzonderlijke pixel voortdurend te monitoren en aan te passen qua scherpte en helderheid. Ook bevat de engine een Ultra Resolution-functie die beelden van iedere bron converteert naar Ultra-HD-niveau, en is het Perfect Color-systeem van Philips aanwezig voor een optimale kleurweergave. De Perfect Natural Motion-technologie om snel bewegende beelden vloeiend weer te geven.

Natuurijk is ook HDR-ondersteuning aanwezig, met een maximale helderheid van 540 nits. Om de drie zijden van de tv heen is Ambilight geplaatst waardoor je je als kijker in de film of serie moet wanen. Als smart tv-platform is Android TV weer gebruikt. De 55POS901F beschikt over een 30 Watt 6.1 geluidssysteem, met aan de voorzijde zes drivers in een slanke, geïntegreerde soundbar voor de midden- en hoge tonen. Deze soundbar is niet afneembaar. Voor de lage tonen bevindt zich de achterzijde bevindt een Triple Ring-luidspreker met geïntegreerde baspoort. 

 • Wat: Ultra HD OLED-tv
 • Schermformaat: 55 inch (139 cm)
 • Aansluitingen: 4x HDMI (1x ARC, 4x v2.0a), 1x optisch digitaal uit, 3x USB (1x USB 3.0), 3x antenne, 1x hoofdtelefoonuitgang
 • Extra’s: WiFi (802.11n) ingebouwd, USB/DLNA-mediaspeler, Android TV, DVB-T2/C/S2, 2x CI+-slot, dubbelzijdige remote, HDR (HDR10)
 • Afmetingen: 1.229 x 813 x 223 mm (incl. voet)
 • Gewicht: 21,2 kg (incl. voet)
 • Verbruik: 156 / 0,3 watt (Energielabel B)
 • Adviesprijs: 3.499 euro.

Ontwerp en aansluitingen

Wie van chroom en aluminium houdt wordt op zijn wenken bediend door Philips. Hun eerste oled-tv zit, zoals het een topmodel betaamt, in een klasse design met top afwerking. Van de elegante, chromen v-vormige voeten, de zilverkleurige soundbar, het fijne chromen randje rond het scherm tot de geborsteld aluminiumkleurige achterkant, het design is tot in de puntjes verzorgd. En zoals je dat mag verwachten van een oled-scherm is hij uiteraard flinterdun.

De aansluitingen gaan verborgen achter een afdekplaat zodat je de installatie netjes kan afwerken. Het toestel biedt vier HDMI-aansluitingen die allemaal klaar zijn Ultra HD en HDR, en waarvan eentje voorzien is van ARC, en een van MHL. Daarnaast zijn er drie USB-aansluitingen, waaronder een USB 3.0. Er zijn geen analoge video-aansluitingen meer te bespeuren op deze tv, maar laten we eerlijk zijn, dat is geen verlies. Het zou doodzonde zijn om dergelijke bronnen op deze tv aan te sluiten.

Gebruiksgemak

De 55POS901F draait uiteraard zoals alle Philips smart tv’s op Android TV. Hij arriveerde met de versie Android 6.0.1 (Marshmallow). Die verschilt nauwelijks van de vorig versie (5.0 Lollipop) en dus blijven de positieve en negatieve opmerkingen dezelfde. Het Home scherm neemt heel het beeld over, en je moet door de aanbevelingen van Google, en die van Philips alvorens je aan je eigen apps en games komt. Daartegenover staat dat je een heel goede stemgebaseerde zoekfuntie hebt, Google Cast, en een redelijke selectie apps en games.

Philips koos voor de quad core Mediatek MT5890 chipset, met 1,5 GB geheugen en 16GB interne opslag. Die chipset volstaat net voor een degelijke ervaring, al hadden we op dit topmodel graag een krachtigere versie gezien.

De tv wordt geleverd met twee afstandsbedieningen, een luxueuze versie en een gewone versie. De luxueuze zapper gebruikt RF, dus hoef je niet te richten, beschikt over een ingebouwde microfoon en aan de achterzijde een toetsenbord. We zijn niet zo happig op de d-pad, die dubbelt als touchpad wat het gebruik soms erg onhandig maakt. Je kunt de touchpad aan- of uitschakelen met de toetsencombinatie “8687 Mute”, maar Philips zou dat beter voorzien in de menu’s. De eenvoudige versie is soms gewoon handiger, en wie tekst wil typen of een zoekopdracht inspreken kan natuurlijk ook de ‘Android TV’ remote app gebruiken op zijn smartphone.

Beeldverwerking

De Perfect Pixel Ultra HD beeldverwerking levert uitmuntende resultaten. De tv detecteert correct alle video- en filmframerates zodat je mag rekenen op haarscherpe beelden zonder kamaffecten, gekartelde randen of morie-effect. De ruisonderdrukking werkt handig willekeurige ruis en compressieruis weg. Die laatste herken je aan blokvorming in het beeld, en is een plaag op ouder materiaal. In dat opzicht heeft het scherm misschien één zwak punt: het toont genadeloos hoe slecht sommige dvd’s zijn. Wie zijn oude collectie wil bovenhalen raden we absoluut aan om de ruisreductie en MPEG artefact reductie instellingen minstens in de minimale stand te zetten. Gecombineerd met de prima upscaling leveren die schijven dan nog prima beeld, al raden we sterk aan om naar Blu-ray, of Ultra HD Blu-ray over te schakelen.

De Philips scoort uitstekend met zijn bewegingsscherpte. Door ‘Perfect Clear Motion’ te activeren krijg je flink wat extra detail te zien in actiescenes. Dat is een punt waar de Philips 55POS901F het beter doet dan de LG versies. Wil je ook panbeelden mooi vloeiend maken, activeer dan Perfect Natural Motion. De hoogste stand leidt soms tot wat beeldartefacten, persoonlijk verkiezen we de minimum stand als compromis.

Kleurprestaties en contrast

De 55POS901F maakt gebruikt van een LG-paneel en dus weten we waaraan we ons mogen verwachten. We kiezen voor de Film beeldpreset als startpunt. Opvallend is dat Philips in deze beeldmodus toch nog de ‘HDR upscaling’ functie heeft geactiveerd. Die geeft de beelden wat meer pit, maar puristen schakelen die uiteraard uit.

Het is, met dank aan het perfecte zwart van oled, onmiddellijk genieten van de diepe contrasten en rijke kleuren als we een aflevering van ‘The Young Pope’ bekijken. Jude Law schittert in zijn witte gewaden tegen de prachtige natuur van de Vaticaanse tuinen, of in de rijkdom van de Sixtijnse kapel. Net zoals de LG tv’s verbergt de Philips nog een minimum aan zwartdetail, maar echt storend vonden we het niet. Het scherm weert reflecties redelijk goed, en de kijkhoek is uiteraard uitstekend.

Philips levert een topkalibratie. De grijsschaal heeft in de donkerste helft een nauwelijks merkbare groene toon, maar die zit echt op de rand van wat je nog kan zien en heeft dus geen negatieve impact op het beeld. De kleurtemperatuur en het kleurbereik zijn nagenoeg perfect. We genieten nog een uurtje van The Jungle Book (de nieuwe versie uiteraard) en we wanen ons al snel in de jungle.

High Dynamic Range

De Philips ondersteunt wat high dynamic range betreft enkel HDR10. Laat je dus niet misleiden door het prominente Dolby logo op de voorzijde, dat slaat op de audio. HLG (Hybrid Log Gamma), de standaard die met grote waarschijnlijkheid voor tv-uitzendingen zal gebruikt worden, zal je ook niet op dit model zien.

We maten de maximum luminantie als 653 nits, dat is minder dat wat we op de LG konden halen (730), maar we merken wel dat de Philips heel actief de piekluminantie dimt en optrekt. Mogelijk liggen de echte prestaties dus toch vrij dicht bij die van de LG, het is uiteindelijk hetzelfde paneel. Het kleurbereik haalde 96% van DCI-P3, en daarmee mag de Philips zich bij de top-toestellen rekenen. Op een volledig wit scherm ligt het maximum op 135 nits, allemaal perfect binnen de verwachtingen voor een oled-tv. Net zoals de LG oled-tv’s schittert de Philips dankzij het extreme contrast en de rijke kleuren. Ja, in zeer heldere scenes zullen de beste lcd-modellen beter presteren dankzij hun hogere lichtopbrengst. In de meeste content is de piek luminantie echter enkel nodig voor een aantal lichtaccenten, en dan zijn de oled-tv’s nog nauwelijks benadeeld.

Geluid en extra’s

De mooie, zilverkleurige soundbar onder de tv levert een goede muzikale ondersteuning. Hij levert rijke dialogen, en uitstekende achtergrondmuziek. Zelfs als je gewoon van muziek wil genieten blijkt hij in veel gevallen prima te presteren. Enkel voor de wat agressievere soundtracks schiet hij te kort, net als voor de meer veeleisende, dynamischere muziek.

De basweergave zit dan snel op zijn uiterste punt en je hoort lichte vervorming. Het volume laten zakken is de beste optie. Vermits dat probleem zich voordoet bij de meeste televisies zijn we best tevreden over de klank.

De unieke Philips-touch komt in de vorm van Ambilight. De driezijdige versie baadt je muur in een zachte gloed, en volgt de beelden op tv, het ritme van de muziek, of je kan hem gewoon als sfeerlicht gebruiken.

De Philips beschikt over een volledige set tv-tuners, en twee CI+-slots zodat je kan kijken en tegelijk opnemen naar externe harde schijf. De ingebouwde mediaspeler kon met al onze formaten overweg, enkel Apple Lossless voor audio ontbreekt. Wil je een echt mediacenter maken, kijk dan naar Kodi of Plex in de app-store. Gamers kunnen zich uitleven met het Google Play game-aanbod, of streamen via Gamefly.

Philips 55POS901F – conclusie

De 55POS901F illustreert dat het gebruik van hetzelfde oled-paneel niet in eenvoudige kopie van een LG oled tv resulteert. Het is jammer dat er geen HLG-ondersteuning voorzien is, ook al is het moeilijk in te schatten hoe snel die standaard in gebruik zal komen voor tv-uitzendingen. De Philips geniet uiteraard wel van alle oled-voordelen: perfect zwart, top contrast, intense kleuren, en ruime kijkhoek. En hij combineert dat met iets betere beeldverwerking, vooral als het over bewegingsscherpte gaat. Verder krijg je er Ambilight bij en uiteraard Android TV. Filmfanaten krijgen zo een zeer aantrekkelijk alternatief voor LG. Helaas lijkt de prijs (3.699,- euro) ons iets te hoog.

Minpunten

 • Geen HLG-ondersteuning
 • Prijs

Pluspunten

 • Perfecte zwartwaarde en contrast
 • Beeldverwerking en bewegingsscherpte
 • Kleurbereik en hoge helderheid
Homecinema Magazine
Beoordeling
9.010Eric Beeckmansproduct

 • Delen:

Reacties

 1. Peter vb
  20 januari, 2017 om 13:29

  Goeie review. Misschien voor de toekomst iets om de prijs van het product mee te nemen in het cijfer. 3700 voor een 55inch in 2017 vind ik persoonlijk wel heel erg veel geld. En geen HLG. Koop je een tv die niet helemaal up to date is.

 2. Eric Beeckmans
  20 januari, 2017 om 14:32

  Aha, ik had de eindscore fout ingevuld (ik stop de schuld even bij ons CMS). Zoals in de conclusie vermeld is de prijs inderdaad wel vrij heftig. Anderzijds gaat het natuurlijk over een topmodel, en dan zijn de prijzen zelden democratisch te noemen.
  En ja, geen HLG is jammer.

 3. Wim
  20 januari, 2017 om 16:22

  Beste Eric,

  Een uitstekende review. Het doet mij een plezier door jou bevestigd te krijgen, dat de bewegingsscherpte van de Philips beter is dan de lg versies. Bovendien kan je een eigen netkabel aan de Philips bevestigen.Peacock Audio heeft voor mij een Furutech netkabel gemaakt en het resultaat is waanzinnig.

  • Peter vb
   20 januari, 2017 om 20:20

   Hey Wim, leuk om te lezen dat je er erg goede powercord op heb aangesloten. Bezit zelf een Samsung 4K scherm die helaas alleen maar een C7 aansluiting op hebben maar ook daar heb ik toch een goede Audioquest kabel op zitten. Daarbij van HPR Techniek stekkerdoos wat het beeld zoveel mooier maakt. Heb het idee dat dat nog erg onderschat word. In de high end hifi al decennia bekend wat stroom doet. Hoop ook hier eens wat te lezen daarover. Je kan je tv eindeloos upgraden.

 4. Frans
  20 januari, 2017 om 19:15

  Wat moet je wel allemaal niet in een tv hebben HDR DOLBY VISION HLG wat word het nu of moeten gaan wachten tot alles er is een keer op zit hier word de consument een beetje moe van na een paar jaar weer weg gooien wat een verspilling van materiaal zo.

  • Eric Beeckmans
   23 januari, 2017 om 9:27

   Het is inderdaad correct dat tv’s erg snel evolueren, en die situatie bestaat al enkele jaren. Wie een tv koopt, realiseert zich enkele maanden tot een jaar later dat de nieuwere modellen beter zijn. Mijn advies is dan ook: koop wat je nodig hebt, en graag wil, en geniet ervan. Je moet je tv nooit weg gooien na een paar jaar. Zo snel gaat vernieuwing nu ook weer niet.

   Specifiek voor HDR zal de situatie nog enige tijd onduidelijk zijn. HDR10 is op alle toestellen aanwezig, maar er wordt gewerkt aan een nieuwe versie die dynamische metadat gebruikt zoals Dolby Vision. Dolby Vision claimt beter te zijn, maar heeft voorlopig nog veel minder steun in de industrie. HLG zal met redelijke zekerheid de standaard voor tv-uitzendingen worden, maar het is niet ondenkbaar dat we nog behoorlijk wat jaren moeten wachten voor we op regelmatige basis uitzendingen zien in HDR. (denk hoe lang het geduurd heeft voor zenders allemaal in HD, laat staan Full HD beschikbaar waren).

   Met dit alles in het achterhoofd zou je denken dat je beter een paar jaar wacht. Maar net zoals vroeger het geval was met pc’s riskeer je dan te blijven wachten. Er is immers altijd iets nieuws/beters. Ondertussen geniet je niet van de prachtige beelden van een nieuwe tv.

 5. Jasper
  21 januari, 2017 om 14:30

  Waar blijft het “kale” OLED panel.
  Ik heb alleen een panel nodig dat dat op zo goed mogelijke wijze beeld weergeeft. Alleen een panel met een keer HDMI.
  Ik gebruik één HDMI van de 65″ plasma. De rest laat ik door een Nuforce AVP18 doen. OLED is de volgende stap maar nog onnodig duur door alle toeters en bellen.

  • Eric Beeckmans
   23 januari, 2017 om 9:30

   Dan zal je helaas nog lang moeten wachten. Een OLED-tv is en blijft tot nader order een premium product, en het wordt dus van zoveel mogelijk features voorzien om die premium ervaring te versterken. Maar zelfs bij lcd-middenklassers vind je dit soort producten niet (mogelijk wel bij sommige Chinese fabrikanten).

 6. audiofreak1
  22 januari, 2017 om 15:25

  Ik ben benieuwd naar de betrouwbaarheid van de software! Het LG panel zal niet de problemen gaan geven maar voor de rest ben ik bang!

 7. Martin
  23 januari, 2017 om 8:55

  Hoi Eric,

  Met interesse lees ik altijd de revieuws over de nieuwste (Philips) TV’s.
  Ik blijf mij echter verbazen dat deze OLED TV van Philips in stroom verbruik niet de zuinigste is. Hoe kan het dat (dit) OLED scherm een stroom verbruik in de B categorie heeft. Klopt het dat alleen de achtergrond OLED is en de rest (nog) niet? Of heeft het een andere oorzaak?

  • Eric Beeckmans
   23 januari, 2017 om 9:51

   De Philips heeft, net zoals zijn LG-broertjes een B-label. OLED-tv’s beloofden energiezuiniger te zijn dankzij een veel eenvoudigere opbouw van tv-paneel. In praktijk is dat toch wat anders gelopen. Ja, een oled-tv heeft een eenvoudigere opbouw (geen achtergrondverlichting, geen lcd-paneel). Maar een kleurfilter blijft voorlopig noodzakelijk. De ultieme stap, waarbij ook een kleurfilter overbodig wordt is voorlopig echter nog niet gezet. Samsung heeft dat geprobeerd, maar heeft snel geconcludeerd dat dit niet rendabel te realiseren was. (zie hier: https://www.homecinemamagazine.nl/2012/08/twee-technieken-voor-oled-tvs-rgb-oled-en-woled/).

   Een kleurfilter betekent uiteraard dat er verlies is (weggefilterd licht is energie die eigenlijk weggesmeten is). Bovendien lijkt het er op dat de OLED-materialen nog niet zo energie-efficient zijn als gehoopt. Combineer dat met de opstap naar Ultra HD (de full hd modellen hadden een A-label) en de noodzaak om HDR te ondersteunen en je komt uit op een minder positief bilan dan gehoopt.

 8. Adonis
  26 februari, 2017 om 12:42

  Hoi Eric,

  Zou je misschien je calibratie instellingen willen laten zien? Ik heb zelf nu deze tv (ongelooflijk goed beeld) maar met mijn instellingen voelt het alsof ik niet het maximale uit mijn tv haal?

  • Eric Beeckmans
   01 maart, 2017 om 15:41

   Ik start altijd van de Film beeldpreset. In de geavanceerde instellingen kies je voor Contrastmodus: Optimaal beeld.
   Dan zijn er nog drie dingen die je naar smaak kan activeren in de geavanceerde instellingen:
   HDR Upscaling (aan of uit)
   Ultra Resolutio (aan of uit)
   En Perfect Natural Motion: Ik prefereer hier minimum of medium.

   Wil je specifieke settings voor dag en nacht, gebruik dan de ISF dag en nacht instellingen met de drie optionele aanpassingen hierboven.

 9. Martijn
  23 mei, 2017 om 23:33

  Thanks voor deze review, heb deze tv twee weken terug gekocht, en was niet helemaal tevreden over het beeld, met name een soort van schaduweffect bij ondertiteling of snellere scenes bij films/series. Door de instellingen aan te passen die jij aangeeft, heb ik dit probleem opgelost. Heb nu beter, mooier en scherper beeld zonder soort van lag. Heb dit nu in de mode PERSOONLIJK aangepast. de mode FILMS vind ik nl niet mooi, onscherp, en schaduweffect van beeld.

  Ook Netflix streamt nu heerlijk in ultra 4k, was voorheen ook wat minder…

  BEDANKT!!!

  • Eric Beeckmans
   24 mei, 2017 om 11:54

   Graag gedaan.

 10. Martijn
  13 augustus, 2017 om 22:31

  Hoi Eric,

  Nog een vraagje, misschien dat jij dit weet. Ik heb een Xbox One S die HDR 10 ondersteund, en deze tv. Nu heb ik een 4k UHD HDR bluray gekocht (mad max fury road), en als ik de xbox op allow HDR zet, dan zegt de tv dat er geen signaal is als ik de bluray wil afspelen. De Xbox One ondersteund HDR10, als ik bij de specs kijk van deze tv dan staat erbij dat het HDR10 heeft. (had ergens anders weer gelezen dat dit niet was, en bij het aankomende nieuwe model wel?)
  Heb jij enig idee waarom deze bluray niet wordt afgespeeld met HDR?
  Ligt het aan de instellingen van de tv of toch aan de xbox die het signaal dan op de een of andere manier niet goed kan doorsturen? Zou een 4k bluray speler hier wel uitkomst aan bieden?

  Met vriendelijke groet,
  Martijn van den Heuvel.

  • Adonis
   14 augustus, 2017 om 1:22

   Ik had dat ‘probleempje’ ook. Wat ik dan altijd doe is het switchen van bronnen. Dus van HDMI 1 naar HDMI 2 en dan weer naar HDMI 1. Ik heb ook deze tv en voor mij werkt dit gewoon prima.

   • Adonis
    14 augustus, 2017 om 1:33

    Probeer anders te kijken of je de juiste HDMI instellingen aan hebt staan? Instellingen>algemene instellingen> hdmi ultra hd= deze moet op 4:4:4/4:2:2 staan. De Xbox moet dan aangeven dat je tv het ondersteund namelijk :).

   • Martijn
    17 augustus, 2017 om 10:36

    Thanks, het werkt nu!

    Heb vorige week ook een nvidia shield tv pro gekocht, hiermee kan ik 4k beelden doorsturen naar de tv, wauw wauw en nog eens wauw. Youtube en netflix via de tv zelf ging wel op 4k, maar dit is nog een grote stap verder via de Shield. Beeld is fenomenaal, ondanks dat het streaming is.

 11. Ferry
  20 september, 2017 om 17:07

  Heeft iemand ervaringen met de inputlag? Ik twijfel namelijk enorm tussen dit toestel en de 55pos9002. Geluid is voor mij niet doorslaggevend aangezien ik een bose 535 systeem gebruik, maar wel handig wanneer ik het toestel ooit naar de slaapkamer mocht verplaatsen. Ik game echter wel graag en dan voornamelijk battlefield. Op verschillende reviewsites las ik een lag van 59 ms, wellicht heeft iemand hier ervaring mee. Dank!

  • Adonis
   20 september, 2017 om 22:30

   Hoi Ferry,

   Als antwoord op je vraag zou ik zeggen dat u voor de 9002 moet (zou) gaan. Zelf heb ik de 901F en vind het beeld uitstekend. Maar als ik overal hoor dat de nieuwe 9002 dankzij een nieuwe chip 40% betere kwaliteit kan leveren, tja dan zou ik direct de 9002 gekozen hebben! :). De vraag uiteindelijk is: ‘ga ik daadwerkelijk die 40% extra kwaliteit wel gebruiken? Het hangt er vanaf wat u met uw tv wilt doen (op tv kijken na). Mocht het zo zijn dat u nog steeds twijfeld? Zie het zo: 901F is momenteel duurder (op de mediamarkt na) en loopt vanwege die 40% kracht van de 9002 achter op kwaliteit.

   Oh en over de inputlag? Als het goed is was het 59ms in hdr modus en 50ms in gamemodus. MAAR DIT WEET IK NIET ZEKER!

   Ik hoop dat ik u hiermee heb geholpen.

   • Adonis
    20 september, 2017 om 22:33

    Oh nog een ding!

    Ik game ontzettend veel (ook battlefield) en wat ik voornamelijk merk is dat het niet een grote issue is. MAAR, het wordt frustrerend als u en uw tegenstander tegelijk schieten en u weet dat u die kill heeft, maar vanwege die ms wordt u toch gekilled. Ik heb me er uiteindelijk overheen gezet en speel gewoon zonder te klagen.

   • Ferry
    21 september, 2017 om 9:35

    Dank voor jouw reactie adonis. Zoals je zegt is de tv inderdaad bij de mm zeer aantrekkelijk geprijsd icm cashback ca. eur 1580.

    Voornaamste reden om te kiezen voor de 901 ipv 9002 zijn de reviews die ik zie over hoe de tv omgaat met de ambilight. Bij 9002 regent het klachten daarover. De impact ervan kan ik alleen zien als ik de tv thuis daadwerkelijk ophang.

    Ik speel ook dezelfde game, daarbij ben ik geen pro dus dat vind ik nog niet zon probleem. Zolang als het in een acceptabele range is. Haperend beeld aan de andere kant wel? Nu heb ik een plasma en hier nu geen last van.

 12. Adonis
  21 september, 2017 om 10:07

  Goede vraag Ferry!

  Met de 901F heb ik letterlijk nooit last van haperend beeld TENZIJ de game zelf hapert in de zin van framerates. Bijvoorbeeld wanneer het te druk wordt voor de Xbox, dan droppen de frames en begint het beeld licht te haperen. Maar als een spel, laten we zeggen Gears of War 4 constant een vaste fps heeft, en je speelt met Perfect Motion op maximum, wauw.. dan ga je echt genieten.

  Maar zoals ik al zei, de tv hapert nooit tenzij de game frames laat droppen. Dus daarom ben ik super blij wanneer mensen zeggen wanneer een spel als Destiny 2 locked 30FPS is want dan zet ik de Perfect Motion gewoon op maximum en kan ik volllllllledig genieten van een vloeiend en goed beeld!

  • John van IJsseldijk
   30 juli, 2019 om 19:20

   Kan iemand mij vertellen, hoe ik 3D beelden kan afspelen via mijn Sony PS3, ik heb nl. Uncharted 3, die 3D is?
   Ik had een video-review gezien van Tweakers, https://youtu.be/kLp-YR80qF4?t=142, dat er een “polarisatie”-filter op het beeldscherm geplakt is en dat je 3D-software, Stereoscopic Player, moet downloaden en installeren op je pc en/of laptop, om tóch 3D te kunnen zien.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.