Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Randapparatuur Nintendo Switch is behoorlijk prijzig

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2017, 9:09 CategorieGaming

De randapparatuur die je voor de Nintendo Switch in huis kunt halen, kunnen gamers behoorlijk wat geld gaan kosten. Zo kost een nieuwe, complete, controller tachtig dollar, en kunnen de twee onderdelen ook los worden gekocht voor vijftig dollar per stuk.

‘Nintendo Switch wordt geen impulsaankoop’

Vorige week maakte Nintendo bekend dat de Nintendo Switch vanaf 3 maart beschikbaar is en 299 dollar (en rond de 300 euro) gaat kosten. Hoewel de Wii U een aantal jaar geleden ook een basismodel voor die introductieprijs introduceerde, zal de Switch wel één van de duurste Nintendo-spelcomputers ooit gaan worden. Het bedrijf heeft namelijk ook de prijzen voor accessoires en randapparatuur naar buiten gebracht, waardoor analisten voorspellen dat de console niet zomaar een impulsaankoop zal worden, zoals de Wii dat wel kon zijn.

Zo kosten beide delen van de JoyCon-controller tachtig dollar, maar kun je die onderdelen ook los kopen voor vijftig dollar per stuk. Wil je daar ook een oplaadstation bij, dan betaal je nog eens dertig dollar extra. Dat betekent dus dat je honderdtien dollar betaalt voor een complete set. Een losse Pro Controller, die een meer traditionele vorm van besturing aanbiedt, kost zeventig dollar. Een losse dock voor de Nintendo Switch kost negentig dollar en daar krijg je wel een hdmi-kabel en stekker bij. Daarnaast wordt de Switch zonder game geleverd.


€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.